Ordet "Hej då"

Usch vad jag haaataaaar att säga hej då till folk! Såklart inte till typ gull på morgonen när jag vet att jag ser honom till middagen igen o såna saker, men att säga hej då till folk som man lärt känna på en resa/läger lr liknande, lr till folk som flyttar. När man inte vet om / när man får träffa personen/nerna igen, dååå är det jobbigt !

Grejjen är att jag blir så himla lipis, jaa det blir jag,. Jag hatar att säga hej då, o när jag tänker på att jag kommer måsta säga hej då så jaa, det är sjuuukt jobbigt !

Sara & Måns var hit ikväll, Sara flyttar imorrn o Måns i början på nästa vecka,... Dom är 2 av mina bästa vänner, lätt ! Och nu ska dom flytta ! Visserligen "bara" till Stockholm, meen ändå! Hej då håltimmar tillsammans iskolan, hej då fika på Svarta katten, hej då lembötehelger, hej då spelkvällar, hej då till allt !

Visst, klart jag ska hälsa på, o dom kommer ju hem ibland, det vet jag väl meeen ändå ! Det finns telefon, skype, facebook, msn etc.... men det är inte samma saaaaak !

Jag kan inte ringa Sara när allt är hopplöst helvete o behöver prata med nån, jag kan inte fara iväg till Lemböte o glömma allt skit o ta hand om konfirmander med Måns. Jag kan inte göra som jag gjort, saker o ting kommer förändras.

Med avsked kommer förändringar, och jag HATAR även förändringar. Jag gillar inte att gå i 3an o tvingas ta en massa beslut o tänka framtid o blabla,. Jag vill gå i 2an, ha mina vänner kvar o slippa allt skit !


Jag har jobbat i princip hela sommaren, o nu har skolan precis börjat ! Det känns som att jag kan falla ihop när som helst ! Jag vet inte hur jag ska orka detta, jag vet inte hur jag ska överleva alla dessa måsten o krav.

Nån annan som känner igen sig?? Just nu är jag bara trött på, jaa det mesta,. Jag tror dock att det mesta beror på för lite sömn o för lite sommarlov. Jag vet inte, men jag hoppas det löser sig snart. För detta orkar jag inte med !



Jag kommer sakna eeeer ! <3


// Eder trötta, ledsna Glassflicka,...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0