Drömmar !

Inatt och en natt förut för ett par dagar sen så har jag drömt typ samma sak ! Jag är inte på något sett vidskeplig av mig meen jag funderar ändå om det betyder nått? Om jag ska tro att det gör det eller om jag ska ignorera det?

Jag har inte drömt om exakt samma sak, innehållet i drömmarna har varit i princip samma bortsett från några detaljer men plats, personer har varit olika. Den första var mer overklig, medan den i natt var mer verklig på det sättet att jag var hemma, kände alla personer i den osv. I den första drömmen var jag utomlands visserligen med min syster S o hennes P meen annars var det mer overkligt. Hmmmm....

I vanliga fall ignorerar jag drömmar rätt enkelt, tänker på dom ett tag och sen glömmer jag dom. Men både den första och den inatt är annorlunda, jag minns riktigt mycket av dom faktiskt ! Weird :S Och med tanke på hur förvirrad jag är såå skulle det vara tacksamt att låtsas fått ett svar av drömmarna, hur löjligt det än låter.

Nåja, jag får väl fundera vidare bara,...

På tal om helt andra drömmar så har jag tuuuuuuuuuuuuuuuuuusen ungefär ! Eller egentligen kan man kalla dom mål också, drömmar & mål som jag vill hinna med under mitt liv är bl.a:

1. Bo i USA 1år, antingen som au-pair lr jobba.
2. Volontärjobba med barn i Afrika
3. Se & besöka Eiffeltornet, Frihetsgudinnan, Grand canyon, Golden gate m.fl.
4. Fara till Australien !
5. Hitta min "drömmannen" , skaffa barn, hus, hund osv.

Jag har lite att göra alltså, haha meen mitt främsta mål är iaf att komma bort från Åland, se någonting annat. Att jag INTE blir kvar här i hela mitt liv , det är mitt mål. Att jag sen kommer tillbaks o bildar familj här om ett x-antal år deet kan jag nog göra meen jag vill inte bo här heeeela mitt liv. Man behöver komma bort, se nått nytt osv för att uppskatta det man har , och framförallt för att inte bli helknäpp ^^

Sen när, hur och var jag börjar, det är en helt annan sak ! Först ska jag ta studenten, sen är världen öppen för mig !

// Glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ja! Nu vet jag va vi gör om 2 ½ år iaf! Vi åker och volontär jobbar i Afrika. PRECIS va jag också vill göra!!!

2010-12-28 @ 16:17:38
URL: http://jeffeee.blogg.se/
Postat av: Hanna svarar:

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! det sku va skitkul ! låter som en bra plan gumman ! :)

2010-12-28 @ 23:05:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0