Mera julklappar, gossip girl, Jennifer, Zumba & 22 feb !

I söndags kväll så kom då min gudson, hans föräldrar och min faster hit ! :) Jättetrevligt ! Jag fick 2 julklappar också :p En flaska skumpa och en necessär och sen såå ska jag få min efterlängtade kalender ! Jag får varje år en ny kalender med bilder på lillkillen o jag älskar den ! Då får jag se honom varje daag :D haha

I måndags sen åkte jag till stan för att först plock upp Selinda och åka till Nette för att se på Gossip girl. En serie som vi nu sett på tjaa,. länge ^^, Trodde först att serien sku varit "tjejjig" osv , meen det är den inte ! Riktigt bra är den och längtar tills nästa gång vi ska fortsätta se på den :)

Direkt efteråt åkte jag till Avancia för att träna med Jeffe och Julia :) Var slö och trött och eftersom klockan var mycket (typ 17 meen det är mkt i Avancia tid ^^) och då är salarna upptagna och då kan jag inte göra allt. Meen jag fick till en halvhyfsad träning iaf ! :)

Sen åkte jag o jeffe hem till henne, duscha osv och sen vidare på stan för att hitta matställe (: Det blev Dinos o biffburgare, mumms ! Resten av kvällen spenderades med fina Jeffe, chilla o snacka, planera ;) och såg på en Pirates of the caribbean film, på tv ! Deen blev alltså med reklamer drygt 3h lång,... Sen åkte jag hem därvid halv 2 typ , ogillar faktiskt att bo i sund nuuuuuuuuuuuu,.....

Så idag har det inte blivit mycket vettigt gjort, städat liiite, bytt lakan isängen iaf (y) meeen klockan 19 åkte jag med Jennifer på Zumba, för första gången i mitt liiiiv ! Och det var jättekuuul!  :D sen åkte vi ut till bjärström oooooooooch bokade äntligen reeeeeeeeeeeesa ! Awesome kommer det bli ! Längtar till den 22 februari !

Hanna + Jennifer + Egypten = awesooooome ! Jag längtar sjuuukt mycket ! Kan berätta mer specifikt en annan daag !

Nu chilla lite och sen sova, så att jag faktiskt orkar göra nått vettigt imorrn kanske ^^,

God natt !

// Glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0