Framtidsfunderingar en varm sommarkväll!

Det är inte bra att sitta o fundera för mycket för sig själv ^^ Har än en gång suttit o funderat på framtiden, dvs vad jag ska göra efter lusse ! För jag tänker då inte sätta mig i skolbänken på en 5årig utbildning! Åh nej! Jag ska göra något annorlunda, något kul, spännande !

Det värsta är bara att jag hittat min drömkille, här ! På denna kobbe, och han är ganska så fast här, och vi har kompisar, lr främst hans kompisar som precis som honom har jobb och flickvänner här. Dessa kompisar i fråga har nu även barn ! Så dom lär ju stanna här,.. Jag har alltid sagt att INGEN kille någonsin ska få mig att hindra mig från att fara på äventyr ! Och min kille vill inte heller hindra mig, vi har haft denna diskussion många gånger redan. Men samtidigt är det ju jobbigt och vara ifrån varandra länge också?! Jag menar, vi snackar typ 1år utan att få träffa varandra ! Det skulle bli gaaleet jobbigt !

Nåja, jag har ju ändå 1år kvar, 3an i lusse, som innebär press o stress med prov o hittan o dittan! Samtalsämnen i skolan kommer vara:

1) Studentproven
2) Karonkan
3) Studentdimissionen
4) FRAMTIDEN !!!! Vad ska du göra seeen?!??

Så ja, jag är redan stressad !!!

Men som det ser ut nu så vill jag göra såhär, först ta ett sabbatsår på Åland, jobba lr gå en 1årig utbildning på Hotell & Restaurang, troligtvis till servitör (för att underlätta sommarjobb i framtiden, samt jobbmöjlighet utomlands :DD)

Sen vill jag BORTBORTBORTBORT !! Vill sååå inte bo hela mitt liv på denna kobbe ! Jag vill bo i USA och jobba som AU PAIR! Detta har alltid varit en liten dröm jag haft, och jag tror jag kommer att ångra mig om jag inte åker ! Var för somrar sen på en 3 veckors lång språkresa och det var awesooooome ! Gillar äventyr, att fara till något nytt ställe, gärna också på egen hand ! Då självklart med ett färdigt syfte, inte bara resa själv förståss. Men ååh så roligt de skulle va :) och nu äntligen har jag åldern inne !

Har varit in o läsa på en hemsida där man ska va mellan 18-26 för att få åka. Man åker först till New York och får lära sig lite om vad de innebär att va Au pair samt träffa andra från andra länder som ska va au pairer samma år :) Seen flyger man till familjen ! Man får flygresa betald, lön, 2 veckors betald semester, uppleva den amerikanska kulturen på nära håll, (som jag länge varit avundsjuk på, t.ex. thanksgiving, hallå kalkooon :D och halloweeen med för den delen! :D) och sen får man stanna och resa 1månad i USA på samma visum! Och man har hemresan ändå betald!



Det låter awesoooooooooooooooome i mina öron! :D

Men hur ska man klara sig utan sin karl i 1år!?!?!?! Visst, skype, msn, telefon etc meen utan att få krama och pussa på honom?!? Och vem ska hålla om mig när jag mår dåligt?! gaaah, skulle bli sjuukt svårt !

Men, jag tror ändå jag kommer ångra mig om jag INTE gör detta! Men, det får tiden utvisa !

Nu ska jag sluta drömma och istället gå o pussa på jonas som fixar fram chips & dipp! För vi ska mysa o se på film! :) Sen blir det bestämt sängen, det är en ny dag imorgon!



God natt !

// Glassflickan ",


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0