Kvällsfunderingar !

Jag blir så trött. Jag lämnade in min studiestödsansökan för ca 1 vecka sen och nu fick jag reda på att jag fått ett brev hem, fast jag bad om att få det skickat till odalvägen !!! Gaah, varför gör dom inte som man säger?!?

Funderar på att ev. adressändra, jag och jonas ska bli seriösa sambos från hösten (: Har bara inte tagit upp det med mina föräldrar än ^^ Iof bor jag ju ändå här nästan 24/7 men ändå ^^

Hur som helst, det var egentligen inte det jag skulle skriva bara men jag blev bara lite irriterad när dom inte kan göra en så enkel grej som att skicka ut det till rätt adress. Suck -.-

Har iaf haft en lugn dag, inte särskilt lång med tanke på att vi steg upp så sent men var iaf till stan en sväng. For till Alko och handlade lite, vi ska på kräftskiva till Maria och Pernilla på lördag kväll (Y) :) Min andra kräftskiva för året, tror det är rekord ;D haha

Sen var vi till Kappahl och jag handlade upp mitt presentkort, bara 1½ år gammalt ^^ Köpte ett par jeansleggings som hade kostat 29,90 men nu var det halva reapriset vilket var då 9,90 (y) Det var faktiskt mina andra jenasleggings som jag någonsin köpt ;p har faktiskt bara köpte ett par förut, i spanien men dom har fickor och bälteslinning såå vet inte om dom räknas?!? Har inte riktigt gillat jenasleggings förut men dom är sjuuukt sköööna iaf (Y) :) Och jeans har alltid varit min grejj, har alltid jeans i skolan t.ex. ^^ Kanske man sku köpa lite fler jeansleggings för att få lite variation?! hmm, får se :)

Nytt favoritplagg??

Sen köpte jag också tvättpåsar att ha bh-ar i när man tvättar så att inte tvättmaskinen går sönder, som mina föräldrars gjorde förut ^^ Iof hade vi ju haft den många år och tvättat massor av mina, syrrans o mammas bh-ar i den meen reparatören sa att trumman gått sönder pga för mycket kvinnotvätt ^^

Vill verkligen inte att det ska hända med lille Kenny som vi fått av Jonas föräldrar så lika bra att ha köpt påsar nu då :) vet inte exakt hur det funkar eg, men det hindrar väl från att band och spännen fastnar i hål och liknanade kanske :)

Sen gick vi förbi Korv-görans som tydligen öppnade idag, vet inte vad jag tycker om att han smällde upp ett stort hus på en liten yta meen tjaa,. det är väl bra för konkurrensen på Åland antar jag :) Men tycker nog lite synd om Wirrans och Rökka, dom lär ju få mindre kunder på ett tag iaf. Förhoppningsvis finns det tillräckligt med gäster åt dom alla !

Nu sitter vi framför tvn o slappar, har sett på ett program om nå människor som tvångssamlar på skräp :o okej inte bara skräp, men mycket skräp iaf! Usch, sån vill jag aldrig bli iaf :S Okej, dom sa att dom hade ett tvångssyndrom så alla får det inte och man kan inte rå för det, men ändå! Snart börjar Sex & the city och sen är det sängen som gäller föör jag ska jobba från 10-17 imorgon !

Var in på statistiken och såg att en del människor kollat in min nya blogg, sku va kul o få veta vem de är! Lämna gärna en kort kommentar så blir jag glad !

God natt & sov gott !


// Glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Matilda

jag är här och kikar :) kram

2010-07-30 @ 16:42:05
URL: http://malvina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0