Välkommen till min nya blogg!


Hanna heter jag. Jag har en blogg sedan tidigare, http://wwwhannalindholm.blogg.se  men jag la av/halkade efter och har länge haft planer på att uppdatera den meen jag är 1år efter i tiden. Jag började uppdatera igen, meen insåg att det var för mycket för att jag skulle orka utan att få skriva vad som händer precis just nu ! Kanske jag tar upp den igen, men tills dess hittar ni mig här.

Varför jag valde namnet glassflickan är för att jag sedan denna sommar kallas för just de, ni kan säkert räkna ut att jag jobbar i en glasskiosk :) Dessutom har jag varit galen i glass ^^ meen det har svalnat lite nu kan jag nog erkänna :)

Jag heter alltså Hanna och är 18år. Jag bor på Åland, sommarjobbar förtillfället och annars studerar jag vid Ålands Lycéum, börjar tredje och sista året till hösten ! På fritiden spelar jag innebandy, är med i en orkester där jag spelar fiol, dansar för Erica Dunder, umgås med vänner, är med i Sundsungdomsförening (Vice ordförande) och även Ålands ungdomsförbund, försöker också umgås så mycket som möjligt med min systerdotter Tilda (5år) och gudson Casper (2år). Jag är också galet kär i min underbara pojkvän Jonas <3

Skulle jag beskriva mig själv med 3 ord skulle det nog vara: nyfiken, sportig och envis ! 

Utöver det försöker jag tänka positivt och se saker och ting från den ljusa sidan :)

Min blogg kommer dock inte att handla om så mycket glass ^^ Utan snarare om mina framtidsfunderingar, min oro för studentproven som komma skall, det blir säkert mycket innebandy när säsongen drar igång, lite dans och i övrigt vad som händer och sker och vad jag grubblar på, mitt liv helt enkelt ! :)

Orsaken till varför jag bloggar är flera, t.ex. för att min syster studerar på annan ort, så vi bloggar bl.a. för att kunna hänga me i varandras liv utan att behöva ringa varje dag, en annan orsak är för att jag gillar att försöka få ord för vad jag funderar på, det brukar göra det lite lättare :) och annars också för att jag vill kunna se tillbaka på vad jag gjort, och inte glömma allt jag varit med om :))

Hur ofta jag kommer uppdatera vet jag inte, det får framtiden utvisa men ska försöka så ofta som möjligt :)


  
+
   
     =  Glassflickan !


Är det något ni undrar över får ni gärna ställa frågor, i övrigt så gillar jag att få kommentarer !

En personlig header är påväg !


// Glassflickan ",


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0