Höstlovet !

Onsdagen före höstlovet var awesome, för jag kunde vara med på gymnastiken (vi bowla), lycka ! <3 Sen efter skolan hämtade mamma mig och så åkte vi till båten som skulle ta oss till Åbo för att vi sen skulle fortsätta upp till mormor ! (:

Båtresan var som den alltid är, dvs låååång meen jag hittade Katja så vi hängde i hennes pappas hytt så jag överlevde :) dessutom åt vi även god mat, även fast mina klyftpotatisar var gigantiska :O 

Mummmma !

 

 vi fick även drinkkuponger av Katjas pappa, men vi valde alkoholfria drinkar då vi båda skulle köra sen (:

Och det var kul att få köra på motorvägen o riksåttan som är lite annorlunda än jomalarakan, haha ^^
Mamma körde ut ur Åbo och sen körde jag upp till Björneborg och en bit förbi föör sen var jag trött (: Resten av vägen underhöll jag mig med att messa med Julia & Jenny om serierpremiären som vi VANN ! Vilket var otroligt kul och de va tråkigt att jag missade den, hade jag inte varit skadad hade jag definitivt varit där ! (:

Hur som helst så kom vi fram vid midnatt och då var jag helt slut så jag sa hej till mommo och gick och la mig (:

Torsdag:

Vaknade vid 10, konstaterade att det var VITT på marken :) Kulkul, mindre kul dock att vi hade sommardäck på bilen men vid 1-2 åkte vi till Laihila och handlade, och det blev en massa ! Har bilder men lägger upp dom i ett annat inlägg, bilr så mycket bilder annars :)



Resten av dagen chillade vi hos mormor :)

Fredag:

Idag stod Vasa på schemat (mommo bor ca 15-50min utanför) Vi for först till sjukhuset där mammas faster är inlagd och sen vidare till Carl & Carolina, ett hem där mammas moster bor och sen blev mommo kvar där medans vi andra for o handla och det blev en hel del idag igen ^^, dock inte så mycket kläder utan mest saker till lägenheten (:



Jag var på jakt efter en vinterjacka meen det misslyckades tyvärr. Efter stadsbesöket åkte vi på middag till Maja & Erik (Erik är mammas morbror) Fick supergod mat, som alltid !

Lördag:

Slöa vi hemma och sen kom min kusin Niklas & min moster Carita över på kaffe och på kvällen åkte jag och mamma in till stan på en folkmusikfestivalskonsert och träffade Sofi :)










Sofi & mamma i förgrunden !

Söndag:

Steg upp tidigt & åkte och hämtade sofi som sovit i stan, sen åkt vi en sväng via begravningsplan o tände tt ljus på morfars grav. 

 

Sen åkte vi på en liten roadtrip och därefter packa vi ihop och sa hej då till mommo och påbörjade den långa vägen hemåt.

Vi stannade o åt middag och sen lämna vi Sofi o hennes saker i hennes tiiniwiiini lägenhet ^^
Och därefter till båten som vi med nöd o näppe kom med på eftersom inte mammas bil villa starta och sen var färjan försenad och så hade polisen blåskontroll utanför basse o En enda polis tog blåsproven medans den andre hål i rören! gaaah, det finns inge effektivitet inom den Åländska polisen,...

Visar bilder på vad jag köpte i ett annat inlägg :)

// Glassflickan ",


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0