Lemböte & IFK-match !

Helgen blev i jobbets tecken. Det var första lemböte helgen för lemland-lumparland kidsen men jag måste tillägga att det är inte samma sak utan Benny som valt och va pappaledig 1 år. Vilket innebär att vi nu får det trevliga äran att vara i sällskap av gammal gubbpräst snart pension som älskar bibeln. Det är inte samma sak helt enkelt.

Dessutom var jag supertrött heeela helgen, vilket inte gjorde saken bättre förståss, meen konfirmandgruppen var lagom stor typ 18 kanske och relativt lugna, skööööönt !

Ett plus med nya prällen är att kidsen ska va isäng TIDIGARE, även tidigare uppstigning förståss meen även tidigare uppstigning på söndag, vilket innebär att VI slipper hem tidigare, tjoohoo haha. Hur som helst så tog jag inga bilder heller, vet inte ens om jag hade kameran me mig ^^,

På lördagen smet jag sen till stan för att jobba på säsongens sista IFK-match, tillsammans med Frida fick vi stå i Östra pisskiosken, den är KALL o ingen kommer dit typ, dvs boooring. Man ser dock matchen, och det är väl ett +. Men denna gång var ju sista matchen, vilket innebar att när matchen var slut skulle ALLT ut ur kiosken, och Frida måste åka INNAN matchen var slut vilket innebar att JAG måste bära allt själv ! Det var kallt, långt att gå och ingen hjälp fick jaaaaag :@ Irriterande !!



När jag äntligen slapp därifrån var det skönt att komma tillbaka. Dom är fina mina lemböteboys, Måns & Göran (: Snälla o gulliga trots att jag lätt blir irriterade o sur när jag är trött ^^, Dom är väl vana antar jag ^^, Hur som helst är dom guldvärda (:

Mer vet jag väl inte om jag kan säga eg, lemböte är lemböte, det är chill, mycket mat, lite jobb ^^, Men underbart att få träffa min käre vän Måns ((: Så tack vare mina kära "arbetskamrater" blev helgen helt ok ändå, tack pojkar, ni är super ! (:  

// Glassflickan ", (22-24.10)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0