Måndag, tisdag & en ny sjukgymnast !

Efter en fartfylld vecka så blev måndagen nästan efterlängtad, av den enkla orsaken att jag inte hade nå planer för den förutom skolaaaa.... Så jag vet inte om jag kan berätta så värst mycket om den dagen egentligen näää.

Förutom att det kändes som sagt helt ok att det var måndag då denna skolvecka bara skulle bestå av 3 dagar ! Lovley !

Tisdagen var också helt sådär som vanligt skulle jag vilja säga, iskolan iallafall sen klockan 15 hade jag fått tid till min NYA sjukgymnast Lillemor !

Efter andra gången som min förra måstat avboka med mig pga sjuka barn (barnen har väl en pappa å?!) såå tröttnade jag, det är tillräckligt jobbigt som det är att inte få träna för att man ska bli på ännu sämre humör när man inte ens ska få träna de lilla man nu får !  Jag beklagade mig för mamma som sa att jag skulle ringa dit o säga det själv, vilket jag gjorde meen tanten jag fick prata med var sur och menade att hon inte bara kunde boka in mit till någon annan hur som helst när jag redan gick till Isabelle (Hade varit dit 1 endast gång!!)

Så därefter fick jag ännu en gång beklaga mig för mamma, som lovade ringa dit och såklart kände mamma den receptionisen hon fick prata med och vips, sim sala bim så hade hon fixat en ny sjukgymnast till mig ! :DDDD

Och idag skulle jag alltså få träffa Lillemor för första gången och visade sig vara jättesnäll och duktig och så kunna hon prata svenska, tillskillnad från Isabelle.

Så mötet med henne blev bra, hon frågade hur gärna jag ville tillbaka varpå jag svarade så snabbt som möjligt och hon skulle lägga upp min träning därefter, beroende på hur snabbt sen det går med övningarna men det lät riktigt lovande och så fick jag några nya övningar (inte sjuttioelvamiljoner som isabelle givit mig) och sen så bestämde vi en ny tid och då skulle jag va ombytt så att vi kunde träna på riktigt, awesooooome !

På kvällen sen blev det att packa eftersom vi dagen därpå skulle åka till min mormor och mamma kom och hämtade min packning på kvällen, därvid 21 tiden nån gång :)

// Glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Åsa, mamma till Sebastian

japp, jag skickade till mailen :)

2010-11-08 @ 12:40:53
URL: http://minifjun.blogg.se/
Postat av: Hanna svarar:

jo såg det precis, tack åsa ! (:

2010-11-08 @ 12:51:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0