Tilda !

Lördagen började tidigt, alldeles för tidigt ! Även fast jag hade ställt klockan på ringning hade jag tydligen stängt av den för när de ringde på dörren hoppade jag till ordentligt, slängde på mig ett par byxor och gick och öppnade dörren där min busiga och PIGGA systerdotter o syster väntade  !

Att vara barnvakt från 07.10 en lördagsmorgon är inte min favorit, men man ställer ju upp ändå förståss (: Tildas kommentar när jag öppna var rätt klockren: "Oj, vi kom nog lite tidigt" haha barn är för gulliga (ibland ^^,)

Nå jag kunde med gott samvete placera skruttungen framför tvn (hon går allt som oftast upp före min syster i vanliga fall också och ser på tv) med lite russin, ett glas vatten och ett äpple.

Ungefär 45min senare drog jag mig dock upp ur sängen för att sysselsätta min extremt överpigga systerdotter, Jonas sov dock vidare som en stoooock.

Dagen rullade på hur som helst på bra, vi var inne på förmiddagen, spelade spel, läste böcker osv , sen fick hon leka lite me Jonas då jag laga lunch och efter lunchen gick vi ut till lekparken som är precis här utanför (: Senare åkte vi och handlade, det var ju lördag så lördagsgodis måsta vi ju ha ! haha (: Och sen när vi kom hem var Linus på besök och honom gilla Tilda ! Såå sen var hon upptagen med honom resten av eftermiddagen ! ^^

Vid 4 kom sen syrran efter skruttisen :) Hade tänkt att vi sku ha bakat meen de hann vi int med denna gång, de får bli en annan dag :)

Tog inga bilder, vädret var slött så tog int ens me kameran ut meen kan bjuda på en gammal på mosters favorit !


Tilda & morbror Svante sommaren 09 (:

På kvällen sen blev det chill, Svante hade tråkigt så vi åkte ut till Sund och såg på film me honom, och sen sov vi där :) Tack för lånet av säng Sofi ^^,

// Glassflickan ", (9.10.10)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0