En händelserik tisdag !

Fortfarande provperiod, fortfarande softa dagar ! Denna dag började egentligen först 12 för min del meen jag hade fått tandläkartid 9.30 och inte orkat byta den såå jag fick pallra dit och det var bara glädjandebesked föör hon sa att mina tänder såg riktigt bra ut ! (: Jag hade bara nått som kunde ge ilningar som hon pensla på , inget annat ! Vilket är mycket glädjande nyheter för en tjej med svaga tänder ! Happy !

Sen var jag och handla och så lagade jag lunch till mig och Jonas och sen blev det full fart till skolan. Hade Först filosofiutgivningstimme, vilket inte var så intressant för mig eftersom jag inte skrivit alla delproven (var sjuk på det första) meen jag fick iallfall reda på att min grupp fått högsta betyg i grupparbetet ! Awesome !

Därefter hade jag matteutgivning och det var mindre roligt, hade godkänt, men sämre än jag behövde för att hålla mitt medel så bestämde mig direkt för att tenta om det. Nåja, nytt prov nya tag och så glömmer vi detta.

Efter skolan blev det full fart hem och laga middag, äta och sen till Saxofönen för att äntligen få klippa mig hos min favoritfrisör EMMA ! :D Försökte faktiskt ta före och efter bilder, meen dom blev inge vidare, så jag skiter i att lägga upp dom. Men kortfattat blev mitt hår kortare, luftigare och mer lätthanterligt, härligt ! :D



Och därefter fick jag skynda mig på ett möte med en styrelse jag aldrig mött tidigare :S Blir galet stressad över sånt meen de gick bra (: de flesta var riktigt vänliga och trevliga ! :D Det var förresten med Leader Åland, undrar ni va de e får ni gå in på leader.ax. Föör jag kan inte riktigt förklara ^^

Sen var jag slut, kom vid 21.30 ungefär och stupade i säng,...

Om ja trott att ja sku kunnat ta de lugnt denna vecka såå trodde jag tydligen fel,.... För även fast jag hade en chill helg i Swe tar de ändå på o "resa" . ,..

// Glassflickan ",


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0