En slö söndag !

Söndagar är jaa, vilodagar, det kan jag intyga ! För så är det oftast här hos oss. Och det är skönt ! Visst finns det självklart undantag meen får vi bestämma är vi bara hemma o tar det lugnt på söndagar ! (:

Denna söndag, den 26.9 var en sådan söndag ! Skööönt, däremot innehåll den också endel plugg för min del, franska stod på schemat ! Meen det gick bra, det är enkelt att plugga på språk. Man läser lite ord, byter till grammatik, lite mer ord, kollar igenom gamla övningar, lite grammatik,.. jaa typ så (: Jag tycker iallafall det är softare än typ historia, för det tar så fruktansvärt länge att läsa på de! menmen, alla tycker vi olika (:

Provet hade jag dock inte förrän på tisdagen men jag skulle ju ta hand om en viss liten skruttunge dagen efter så fick plugga stenhårt på söndagen ! Och det gjorde jag, enda tills min syster (skruttungens moder) ringde och sa att jag inte behövde se efter henne iaf då hon fått ändrat schema. Dååå flög franska böcker fort bort ! :D

Söndags filmen såg vi också på och denna söndags film hette "Jakten på lycka" och var helt otrolig !


Will Smith har huvudrollen och filmen handlar om hans och hans sons kamp mot lycka ! Att bli något, att slippa behöva oroa sig för pengar etc.

Filmen var helt underbar dock sorglig,  baserad på en VERKLIG historia. Jag rekommenderar den starkt ! Se den !

// Glassflickan ",


Kommentarer
Postat av: Sofi

Det e ju Wills egen son i filmen också så det e ju lite tufft :)

2010-10-27 @ 20:54:26
Postat av: Hanna svarar:

Jasså!?!? Coolt, de hade jag ingen aning om :)

2010-10-31 @ 10:45:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0