Engelskastudentprovet & Filosofiintervju !

På måndag morgon var det dags för de skriftliga provet ! Vet inte riktigt vad jag ska säga om det såhär efteråt. Jag skrev frn 8.45 till 14.15 typ. Dvs 5½h. Det är jobbigt, påfrestande och man blir riktigt trött. Men överlag kändes det riktigt bra ! (:
Det kändes som att jag kunde det mesta och inte behövde grubbla på så mycket, förutom den enda uppgiften som alltid gått bra för mig. Det är en text och så är det 10 luckor, ibland står det t.ex. ett verb man ska böja rätt, eller så står de på svenska och man ska översätta, eller så är det bara blankt. Jag brukar kunna dom här, meen dessa var svåra.

Efter provet åkte jag hur som helst hem, duschade, fixade intervju frågor och åkte till statsbibban. Mötte på Nina och pratade en stund med henne och sen var det dags för min grupp att ha vår filosofiintervju och den gick JÄTTEBRA ! Vi intervjuade Anne som jobbar på Trobergshemmet och hon bara pratade på ! Det var jätteintressant och vi lärde oss massor. Super ! Hade känt mig mycket oroad över detta projektet meen så fort jag fixat intervjun och när vi sen hade haft den kändes allt mycket bättre! (:

Efter intervjun åkte jag till Jonas jobb, sen åkte vi o handla middag och på kvällen chilla jag. Var HELT slut ! Meen jag fick iaf 2 stora skolsaker avklarade ! Wunderbar !



// Glassflickan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0