Lite fiol, skördemarknad & LOPPISplanering !

På söndagen fortsatte fiolen, och eftersom jennifer varit ute och roat säg på lördagskvällen fick jag fara o hämta henne och tro det eller ej så kom vi i tid ;) Vi sku va där 9.30 och jag stannade till före lunch. Skulle ändå måste åka innan nästa lektion började så det kändes vettigast.

Jag åkte raka vägen hem och åt egen lunch ! Sen började det SPÖREGNA så jag klädde mig varmt och väntade på Julia som så snällt hämtade upp mig och så for vi till Jomalauta än en gång för min del, meen denna gången var adressen skördemarknadeN! Som alla andra år var det dags att ställa upp och peka åt bilar ! ;p Måttligt roligt meen jag och Julia fick iaf stå på samma ställe så jag överlevde (:

Men herregud vad folk kan va oartiga ! Om man sätter upp handen och visar att bilen ska stanna så stannar man väl och inte bara gasar förbi in på en väg som man inte får köra på -.- Gaaaah, de flesta var dock trevliga meen det finns ju alltid undantag. En sådan fick julia känna på, " Du förtjänar en kula" Fick hon höra ! Alltså hallå, så säger man väl inte :O Herregud va folk är OARTIGA och STÖRDA ! Det va ju inte vi som bestämde var man fick och inte fick parkera ju, idioter..

Senare fick vi gå och ta oss gratis mat, jag valde en våffla och en ledholmare ! Mumma ! Och sen fick vi även åka hem tidigare än väntat (y)

Och eftersom jag redan ätit middag hade jag inte bråttom alls till styrelsemötet utan kom t.o.m. först ! haha har nog aldrig hänt förut ;D

Mötet var som vanligt, gillar sundsmöten! Chill, vi bestämde bl.a. om LOPPIS i slutet av oktober. Dit får vem som helst varifrån som helst komma o ha bord ! Intresserade kan kommentera här (: Bordshyran är antingen 5 eller max 10€ och platsen självklart Klippan i Sund. Annons kommer i Ålandstidningen den 18 oktober. Brukar va populärt såå skynda eer ! Jaag ska iallafall vara där, vi har en hel del prylar som vi fått från Jonas föräldrar som varken dom eller vi har nån nytta av som vi ska försöka göra oss av med (:

Bilden är random från svenskaloppisar.se

Såå vill DU va me o sälja på loppis kan du anmäla intresse till moi ! :)

// Glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0