Isabelle & spöregn !

Idag var dagen jag väntat länge på ! Jag skulle äntligen få träffa min sjukgymnast ! Jag skulle vara där klockan 8, kom lite före och stället var totalt mörkt xD INTE en människa såg jag, dom är inte direkt morgonpigga på gullåsen, höhö. Hur som helst så kom det en receptionist efter ett litet tag och sen fick jag gå (hoppa) och vänta på att få komma in till Isabelle, min sjukgymnast.

Mitt första intryck av Isabelle var sådär, hon pratar inte så bra svenska. Jag förstår att det inte är lätt att lära sig men när det gäller sjukvård, min sjukvård blir jag alltid skeptisk till att bli behandlad av någon som inte pratar svenska så bra. AV skälet att jag inte kan "sjukhustermer" meen vill gärna förstå vad som behöver göras , jaa vad dom säger helt enkelt. Vilket ju inte gör det så lätt.

Nåja, hon verkade veta vad hon snackade om iaf ! Fast hennes lilla rum kändes som en bastu xD Trägolv, träväggar, trätak,... :p

Hon klämde och kände och så gick vi igenom övningar som jag ska göra. FICK som tur var papper på det också ! haha :)

Sen kom Jonas och hämta mig och skjussa mig till skolan, där nästa lektion var gympa. Vi skulle vara i Jomala och jag fick skjuss av Maria. Väl där var vi indelade i grupper, jag skulle eg spela fotboll meen hängde med Madde och killarna till skyttecentret istället. Det dugga, dom sköt och jag var sugen på att prova, det började regna mera, det blev pölar på mattorna och sen VRÄKTE DET NER. Helt sjukt ! Som om nån tryckt på en knapp så small det till och så öste det ner :O



Så det blev inget skjutande för mig, och sen fick jag , madde och basse åka hem tidigare för att slippa stå ute i regnet ! Maria skjussa hem mig, jag tog en lååååång varm dusch och sen kom jonas hem på lunch  ! (:

Resten av eftermiddagen ägnade jag åt att försöka plugga filosofi meen det misslyckades jag ganska katastrofalt med såå jag fick bli hemma och plugga hela kvällen istället för att fara på kalas till Gaye som bjöd på tårta. Bittert, men så är det ibland. Behöver verkligen få bra betyg i denna kurs !

Over and out !

// Glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0