Undersökningar & operationsförberedelser ! 31 aug - 1 sep

Dagen efter hade jag ONTONTONT så Jonas var snäll och skjussa mig till skolan, hade engelska och matte och sen ringde pappa typ 100000 ggr under matten och sa att jag hade fått tid 11.30 till en fysioterapeut på Medimar.

Så istället för lunch fick jag snabbt informera min mamma och hon kunde komma med mig dit, sköönt ! Ogillar att vara ensam på läkarbesök, spec när försäkringar och betalningar hit o dit ska diskuteras.

Väl på Medimar fick jag träffa en sjukgymnast som trodde att mitt korsband var helt och att det rörde sig om en meniskskada, men han kunde inte avgöra något helt utan tyckte att en specialist skulle ta en titt på mitt knä. Jag hade tur och knäspecialisten Erkki hade tid 13.30.

Efter besöket hos Fysiterapeuten åkte vi till Gullåsen och hämtade ut kryckor till mig, sen for vi till Hesse så att jag sku få nån mat, missade ju lunchen. Därefter en lektion iskolan och sen var det dags för att fara till Medimar igen !

Erkki kände och klämde och han trodde att korsbandet var helt och att det var en meniskskada, men han ansåg att jag behövde göra en Artroskopi, en titthålsoperation. Så han skickade en remiss till ÅHS och sa att vi kunde ringa dit imorgon.

En artroskopioperation, tur att jag INTE googlade detta innan operation! Måste bara tillägga att jag också fick en fin PIL på mitt ben ! Antagligen så dom sku veta vilket knä de va ^^



Morgonen efter ringde mamma till sjukhuset och jag hade fått tid till att träffa en Ortoped klockan 13.30. Så Jonas kom med mig och vi åkte dit, när vi väl kom dit fick vi reda på att läkaren jag skulle träffa blivit försenad pga operation. Så vi fick vänta 1h. Vi väntade och sen fick jag träffa Ortoped Edward Parzyjagla, nått i den stilen hette han iaf.

Jag fick berätta för honom vad som hänt, han ville inte utesluta det ena eller det andra utan var helt inställd för operation och deeeeeeeet gick snabbt för jag fick operationstid redan DAGEN EFTER ! Jag har aldrig opererat mig förut !!!!

Sen fick jag träffa en sköterska som gick igenom operationsförberedelser, visade mig vart jag skúlle gå på morgonen, därefter fick jag träffa en jättetrevlig narkosläkare som berättade hur det gick till med narkos. Han var jättesnäll och berättade in i minsta detalj hur allt skulle gå till.

Till slut fick jag ta några blodprov och äntligen gå hem !

Var helt slut och sjuuuukt nervös !!!

// Glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0