Bus ute, mys inne !

Ja hujj va det kommer ner där ute, regn alltså, tack o lov o inte mer snö. Såå nu önskar jag att all snö är borta imorrn ! ((: Av denna orsaken såå har jag inte hämtat tvätten, för den är i torkrummet i GRANNhuset, jepp vi har gemensamt i samma bolag och jag ger mig INTE ut i detta skitväder ! Såå det så :)

Men denna storm var väntad, hade motvind HELA vägen till gymmet, o sen när jag sku hem hade min & andras cyklar blåst omkull o blöta var dom också. Men jag hann iaf hem innan det bröt ut totalt här för nån timme sen, skönt det iaf ! 

På gymmet gick det inge vidare, lr delvis. Mitt högra lårs lårmuskel har jag sjuk träningsvärk i , alternativt sträckt. Hoppas på det första ! Såå vissa övningar trodde jag låret skulle spricka, fick koncentrera mig på baklår, vader och mera mage och rygg istället. Strecha ORDENTLIGT sen också så får jag se. Försvinner smärtan var det värk, kvarstår den har jag sträckt låret, det har jag nämligen gjort förut så jag vet hru det är. Det känns lite som det är sträckt också :/ crap ! Men jag tar inte ut nått än iaf, väntar o ser. 

Till middag blev det lasagne idag igen, meen den var ju sjuuukt god ! Men nu är den slut, min alldeles egna lasagne, haha :) Sen dess har jag försökt pussla ihop helgen, fixat allt klart som ska till bettans , diska och fixat lite i badrummet. Om jag skulle ta o dammsuga och spela lite fiol till så känner jag mig riktigt duktig ! (: 

Nu sitter jag o hjälper Julia med kryssningen, ååh va folk trögar o inte kan svara om dom ska med eller ej. Meen Hanna fixar ;) haha har fått 2 av 5 som ej hört av sig att göra det så lite nytta har jag iaf gjort. 

Usch, hoppas verkligen att det regnar klart ikväll, vill INTE bära grejjerna till Bettans i sånt härnt väder precis. Nå det kanske är mitt minsta problem för morgondagen, fast det underlättar om det inte regnar.
Jag försöker för fullt få helgen att gå ihop, men jag har föör mkt saker som dessvärre sker samma tider ! -.- det är just typiskt alltså ! 

Fredag: Till Bettans, köpa tupla till klippan, zumba 14.30-15.30. Fiol 16.40-18.20. Skulle eg va på jobb 18-22, men har ringt o bett om att få komma till halv 7 istället så är på fiol till 18 då. Höra om Julia är hemma ska jag också göra, o försöka träffa henne en sväng isf. 

Lördag: Svante har samling 10.45. Sen är det innebandy som gäller hela dagen, även skjussa Svante fram- och tillbaka på träning däremellan. Sen är det jobb 18-22. 

Söndag: Här är mitt problem, jobb 13-17 + avslutningsmiddag. Fiolkonsert 15, genrep nån gång där före också. Hur jag än vill såå kommer jag inte hinna, måste försöka snacka med mina arbetskamrater imorrn kväll o se om jag kan slippa jobba på söndag, meen det är sista föreställningen, fullbokat --> fullt upp = Crap!

Nåja, vi ser väl om jag överlever, haha sen är det slutjobbat på Klippan för den här gången iaf ! Skööööönt ! Nu börjar jag på Arken istället ! Vackert med avlösning meen Arken nu på våren är ju bara inhopp, först fulltid isommar. Det passar mig ypperligt, då har jag ändå tid att träna, chilla, städa, reda upp, ja göra allt vad jag tänkt göra nu när jag är ledig :)

Nä hörrni, nu ska jag njuta av en Breezer framför 2½men innan jag sätter i gång o spelar fiol ! (:

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0