Dagen före dagen !

Dagen har förlöpt på bra, jag har uträttat en massa ärenden, spelat fiol för ett par dansflickor, skrivit ut & fixat noterna inför resan, fixat p-95 lagfoto, hämtat kläder från Sund och även städat bilen ! haha det ni ;) 

Fick även middag i Sund, nice ! Sen var jag även o lämna klingans klubba så nu har jag inte många "måsten" eller ärenden som inte rör resan att tänka på, sköönt ! 

Nu har jag precis packat nästan klart o ska småningom hoppa i sängen ! Imorrn är det KARONKAkryssning ! Och jag ska ha kul med mina vänner ! (: 

Om jag överlever kryssningen så hörs vi på onsdag eftermiddag ev, kommer hem på morron men lär sova ett par timmar kan jag tänka mig ! haha 

Just ja, glömde helt bort att säga att min underbara Jennifer ska vara snäll o skjussa mig till hamnen imorrn, såå snällt ! Tusen tack vännen ! Vänner ställer upp för varandra o det gör verkligen min Jennifer för mig & jag ställer upp för henne ! Jag har skjussat henne till Geta, hon har skjussat mig till Saltvik, jag har skjussat henne till hamnen, nu skjussar hon mig ! Vad skulle jag göra utan min Jennifer?! Puss vännen ! <3

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Va skulle jag göra utan dig me :') pusspuss <3

2011-04-19 @ 01:26:35
URL: http://jeffeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0