En toppendag med Sara !

Igår var jag som sagt i Stockholm med Sara o vägen dit fick jag sällskap av Kevin (Josefin Kevin) på båten & bussen ! Trevligt ! :) Väl i Stockholm hann jag med att shoppa lite smycken, jaa ni läste rätt på Åhlens medan jag vänta på att Sara skulle komma in till stan. Det blev örhängen (pärlemor i 3 olika storlekar, mina gamla är ju försvunna !!) , sen blev det armband som var på 70% rea och slutligen ett jättefint halsband , en blomma & jag bara måsta ha det ! :))

Senare blev det även ett par shorts, skor & ett linne från H & M , en munkjacka från Stadium lr intersport?! minns inte och sen en kofta från Cubus ! Tror det var allt :) Skorna och shortsen hade jag ändå tänkt beställa så det blev inte såå mycket extra :) Dessutom köpte jag 2 påskägg o 2 dekorationer som min gudson & systerdotters ska få.

Förutom shopping hann vi även med att luncha på Kungshallen (nytt favoritställe !!), fika på Åhlens och gå runt och kika i Gallerian och bara chilla och snacka skit ! :) En riktigt toppendag ! Jag förstår inte hur meen min väska blev jättetung och det tog på mina axlar, men det löste sig. Vid 4-tiden var vi rejält trötta o valde därför att sätta oss ner o fika (:

Bussresan hem sov jag mestadelen av tiden och väl på båten kände jag mig jättehängig o tror jag kanske var lite febrig såå jag åt lite och sen satt jag bara o vila hela vägen hem.

Idag vaknde jag vid 12, behövde inte skjussa Svante på innebandy så fick sova ut och idag känner jag mig pigg igen, så ingen förkylning här inte, sköönt ! Jag hade nog velat sett Svantes semifinal meen eftersom jag kände mig så risig igår valde jag bara att vara hemma. Det är innebandy kl 16 idag också, en vänskapsmatch mellan två gamla lag till minne av innebandyproffset Sebba Södergård som avled hastigt förra året i en ålder av 45år. Jag hade velat åka o se den, men jag avstår för att vara på topp ikväll istället. Det är teater igen, och jag ska jobba & se på den och JAG är ansvarig för kvällen, crap. Det kommer bli svårt att njuta av teatern, kommer bara att vara nervös. Hoppas verligen junisarna som ska hjälpa till dyker upp såå jag kan instruera dom och sen förbereda i köket istället. Då slipper jag vara sååå nervös !

Nåå förhoppningsvis ska det gå bra, jag har iaf Julia & Maria med samt brorsan som jobbat förut så. Sen ska jag komma ihåg att ta pengarna med därifrån, åååh ogillar ansvaar ! hehe sen sover jag nog här inatt igen o åker till stan imorrn på dagen ! Då står finskaplugg & städning på schemat, jag lääängtar ! NOT !

Nu ska jag försöka göra nått annat, jobb om 3½h ! Wish me luck !

// glassflickan ",



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0