Hälsaresultatet, hallå var är du?!

Jag håller på o går i taket, NÄR är det tänkt att vi ska få hälsastudentprovsresultatet egentligen?!? Vi har nu väntat 1 vecka och max 1 vecka ska man måsta vänta  ! NU får vi tidigast reda på det på måndag, gaaaaaaaaaaaah ! Jag gjorde flera försöka igår via telefonen för att få se resultatet! Och jag undviker verkligen att använda internet på telefonen eftersom jag inte vet om den ansluter till det gratis som fanns på båten o bussen eller till nått annat som kostar massor?!?. Samhälla resultaten kom redan i onsdags, och det är bara Casén, 1 person som rättar dom ! Hälsalärare finns det 3 av !

Åååååååååh vad enerverande detta är ! Dessutom läste jag i tidningen att det hade varit nått fel i hälsaprovet, språkfel ! Gaaaaaah! Men vi som skrivit provet skulle naturligtvis kompenseras, jaha, men hur?! Högsta betyg , tack !

Nej nu ska jag hoppa i duschen och hoppas på att irritationen släpper samtidigt.

Läste förresten just mejlen och såg att jag fått en högst opassande lektionstid för fiolen nästa vecka !! Jag har ALDRIG spelat på lördagar, och inkommande lördag passar verkligen INTE alls ! Får jag nu bara till svar att jag ska byta med nån själv kan jag ju lika gärna lägga ner, det blev ju bara strul förra gången ! Ååååh vad allt ska gå käpp rätt åt hel... nuu dåå ! Crapcrapcrap !

Dessutom skulle jag INTE varit ansvarig ikväll, jag sa att jag kunde hjälpa till LITE eftersom jag ändå sku dit o kolla teatern meen nej dåå passar alla andra på att INTE ha tid ! gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !

Usch, blä o fy. Jag hatar att det alltid bara är samma få personer som ställer upp när det ska jobbas ! Nästa gång tänker jag säga blankt NEJ och skita i om det inte löser sig, så det så !

Nej nu , en applåd till alla som orka läsa detta klago-inlägg. Nån gång ska va mitt första ! Pust, nu duschen !

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0