Jobbet, en vissling & studentklänningen !

Åh vad allt går bra nu ! ((: Var o träffa chefen vid 10, fick följa med runt o hälsa på en massa folk, se de nya sviterna, o rummen ! :) o inte skulle jag säga nej till en natt i sviten precis ;p sen fick jag nyckel , skåp o så visa hon mig städcentralen o lite allt möjligt :)

Sen snacka vi lön o arbetstider och allt lät mycketmycket braa ! ((: Och nu ska jag dit o jobba ons-fre med Warini, hon som är "bäddledare" typ, chef under min chef så att säga :) Känns bra att redan nu få lära mig hur det funkar ! Sen kommer jag börja jobba som på riktigt i maj vilket passar mig ypperligt då jag är upptagen och bortrest i princip resten av april ! Shit vad tiden går fort, det var ju just 1april ! :O

Jag var på jobbet ca 1h och sen gick jag till posten eftersom jag fick en lapp på posten att mitt ellos paket kommit ! :))) När jag sen kom tillbaks till bilen så var det nån som busvissla, nyfiken som jag är titta jag där ljudet kom ifrån o då var det byggarbetare som börja vinka uppe på en ställning, hahha ojoj ^^ men lite kul var det (; 

Nu har jag precis käkat lunch (mickes mat, mumma !), hämtat tvätten o provat klänningen har jag också gjort ! :DD Och den passar bra & är snygg, även fast den är lite annorlunda än vad jag tyckte den såg ut meen jag är nöjd ! :) Nu är det bara skor kvar, o inbjudningskort som ska skickas ut ! :D

Om en stund ska jag till Avancia o sen o hälsa på Julia ! Sen ska jag reda upp lite, diska o plocka o sen är det träningsmatch som gäller ! (:

// glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Sofi

Warini är jättesnäll men nog nästan lika petig som Titti :)

Oj det var nog inte en dag för tidigt de förnyade de där sviterna..

Fint att klänningen passade :) Jag har också erfarenhet av att klänningar inte riktigt ser ut som man hade tänkt sig men men..

2011-04-11 @ 13:59:16
Postat av: Hanna

Okeeej, haha ajdå ! ^^ nåå det ska nog gå bra, jag kan ju va petig ibland ^^, haha dom nya är verkligen skitfina ! ((: okeeej, jaa alltså jag trodde den var "hårdare" i tyget meen den är jätte mjuk, vilket iof är en sån klänning jag helst villa ha meen var ju inte beredd på det nu ;D dessutom kan man bra välja om man vill ha band lr ej, så ska se vad som blir snyggast ! :)Meen skohunting sku jag behöva hjälp med (A)

2011-04-11 @ 16:00:28
URL: http://glassflickan.webblogg.se/
Postat av: Sofi

Haha bra bra :) Måst kolla in det då nån gång :P

Mmm men bra att det var en positiv överraskning! De e bra att kunna flexa.

Nå du har ju iaf ännu tid för det! Men där rekommenderas int nätshopping för skor brukar va petigt me stl!

2011-04-12 @ 13:25:47
Postat av: Hanna svarar:

Det tycker jag du ska :) jo precis, tror det blir med band, klänningen var mer åt det lösa hållet än tajta på mig så :) Jonej jag tänker nog försöka undvika att beställa skor, tänkte ev kolla i Irland, kan ju va kul o ha ett par skor därifrån :) Får se !

2011-04-12 @ 20:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0