Möte, kalas & detta händer idag: !

Igår var jag som sagt ut o jogga, ca 20min och duktigt vad skönt det är efteråt ! Jag gillar att jogga, o bara jag får upp kondisen ännu ett snäpp så kommer det bli ännu roligare ! Bara att fortsätta kämpa, de första veckorna är jobbigast. Efter jag duschat drog jag ner på stan för att handla o uträtta lite ärenden meeen butiken där patronerna skulle inhandlas hade slut på "våra" och kommer inte ta in mer?! :o Skiiiiitstil! Så nu vet jag inte hur vi ska få tag i dom, crap. 

Sen blev det att laga mat, Pestopasta med en massa frukt & grönt och baguettebitar. Mumma ! Och därefter blev det dags att styra kosan mot Klippan för möte. Vi planerade vårens, sommarens aktiviteter och det kändes som om vi fick koll på det mesta, var även upp på vinden o kika inför röjningen som vi ska göra där. Jisses vad bråte där finns !

Därefter åkte jag direkt till Jojji på kalas, trevligtrevligt (: Vissa hade jättebråttom medans jag och ett par andra stannade mot 22-23 tiden. Sen kom Jennifer till mig o hämta sin packning så nu har jag kunnat stuva undan väskan, d.v.s det ser inte lika råddigt ut , hehe sen tog jag natt alldeles för sent, igen. 


Idag tvingade jag upp mig lite för 11, hade bokat tvättstugan 11-12. Så nu har jag precis hängt upp tvätten, innan dess åt jag frukost och nu ska jag precis packa o ge mig iväg. Ska träffa Måns kl 1 för lunch/fika och sen iväg o gymma med Jojji kl 3. Sen är det raka vägen hem, slänga i mig mat och sen iväg på dubbelmöte, först vanligt styrelsemöte kl 17.30, därefter årsmöte 19. Just ja, jag har faktiskt hunnit diska lite också, duktiga jag ! :)) 

Nu måst ja sätta fart, tjingeling ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0