Turen, tjäna pengar & en superduper god middag !

Åh vad härligt det var att springa ! Den blev en tur förbi begravningsplatsen, upp till sjukhuset, ner via sjukhusrondellen och så tillbaka genom Klinten. Nån som läser kanske fattar ungefär ! haha ^^ Turen tog ca 20min och det var alldeles lagom att börja med (: Nu ska jag kontinuerligt spring ett par 2-3 gånger i veckan ungefär ! Här ska byggas kondis ! 

Sen åkte jag hem o duscha, slängde i mig en banan o sen åkte jag till bettans ! Jag tog beslutet att plocka ner de få grejjerna jag hade kvar, kändes inte värt att ha dom kvar när jag kommer få stressigt imorrn o definitivt inte har tid att fara dit på lördag. Meeen nöjd blev jag, hade hoppats på över 50€ och fick hela 68,90 ! :DD Då ska man dock komma ihåg att jag betala 30€ i bordshyra innan. Så vinsten blev 38,90€ ! :)) Och det får man nog räkna som mycket godkänt ! (: Fottisskorna som inte blev sålda ska upp på marknaden.ax och ett par plagg ska jag prova lägga upp på modemarknaden.net ! :p Sen ska jag även påminna mamma för sjuttioelfte gången att hon ska ta in mitt sminkbord så jag kan lägga upp även det på marknaden.ax Sen ska jag även ta ett snack med mina päron, o övertala dom att sälja bort diverse möbler och andra grejjer vi inte behöver på auktionen isommar ! För om det är nått jag inte vill, är att ha ett fullproppathus med tuusen grejjer att reda upp den dagen jag inte har mina föräldrar vid min sida längre. Och jag VET att båda mina föräldrar är sjukt dåliga på att slänga saker, som efter krigsbarn växte dom upp under lite knappa o osäkra tider vilket troligtvis är en av orsakerna. 

Dessutm såå är det säkert loppis på Klippan i sommar igen, o då kan jag sälja de sista prylarna! Inte märks det att jag gillar att TJÄNA pengar nästan lika mycket som jag är bra på att spendera?! hehe

Sen åkte jag o handla & köpte INGET onyttigt ! Istället blev det en massa frukt ! :D Jag är INTE ens sugen på chips, underbart ! När jag väl kom hem laga jag världens godaste middag, nära nog iaf ! Det blev piccolo pesto pasta med tomat, äppel och vindruvor och även baguette till det ! Hitta superbilliga förbakade baguetter så slog till ! Och ååh vad gott det hela ble mumma ! Och så enkelt ! ((: 

Nu är klockan kvart över 8 och jag hade tänkt vara på gymmet nu, meen min hals gör lite ont :S :/ så satsar på en innekväll, ska dricka varmt & diska & reda upp lite istället. Sen ska jag på kvällspromenad med jeffe ! :) Kanske jag sku flytta mig från soffan nu då, hehe 

Over and out !

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0