Söndag kväll !

Även idag gick det bra o jobba, vi har haft ca 120 gäster båda dagarna nu, pust ! På tisdag blir det iaf mindre, sköönt ! Efter teatern åkte jag hem o hämta min lillebror & så åkte vi o åt middag på Knallen ! :)) Mamma hade planerat att vi sku äta rester alternativt laga kyckling & ris meen eftersom mor & far var på TRE-rätters middag tyckte faktiskt jag att vi också var värda att äta ute ! (: 

Sen lämna jag av brorsan hemma o styrde kosan mot stan, men här har jag inte gjort mycket. Chillat och varit en snabb sväng till Select med Jennifer , hehe meen jag köpte INGET faktiskt ! Ska faktiskt skärpa mig nu, och inte äta mycket chips o sånt. Unna mig dock just en skål daimglass när jag upptäckte att jag faktiskt hade glass hemma ! hihi

Nu ser jag på Bones, och sen kommer söndagsfilmen. Får se om jag orkar se på den, känner mig jättetrött o så har jag en svag känsla av smärta i knäet (satan!!!) , hoppas bara att det är pga att jag jobbat så mycket. Imorrn är det dans 16-17 och sen träningsmatch kl 18 mot junisarna. Innan dess är det gymmet som gäller, jag tänker ta denna känslan av smärta som en varning, jag FÅR inte strunta i gymmet bara för att jag blivit skadefri, jag måste fortsätta. 

Annars har jag inte så mycket planerat, jo plugga måst jag göra för det gör jag knappast ikväll mer. Tröttheten och huvudvärken tar över. 

Förövrigt funderar jag mycket på min framtid , på gott o ont. Funderar man för mycket blir man knäpp men samtidigt är det ju bra om man kommer fram till nått. Fick reda på att Sara kommit fram välbehållen också, känner mig utval ! haha meen sköönt att höra ! 



Nu börja söndagsfilmen, nattinatt ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0