Bra morgon !

Vaknade dock första gången att jag trodde det var jordbävning, kom dock snabbt på att dom spränger och grejjar framför huset för att få ner nå ledningar antar jag såå somna om ganska snabbt iaf ! :) Steg upp vid 11, dvs sov ca 9h , skönt ! Har avnjutit frukost, fil med frukt & 2 ägg ! Mumma ! 

Dagens goda nyhet är att jag är LEDIG på fredag, d.v.s jag har slutat jobba ! Woooohooo ! :D Fint mejl från chefen ! Solen skiner, bra musik på radion ! Jag är nästan pepp på att packa och jaa, det blir bra det här ! :)))

En annan god nyhet är att jag har en annan ålänning på skolan, i min klass, på min linje ! :D Sjukt kul ! En Malins kompis, Sanne :) Kulkul ! Skönt att ha nån att kunna "pendla" med, prata åländska med osv ! haha :D 

Nu spelas "I will survive" på radion, och hell yeah, det kommer jag att göra ! 

Dagens minus är väl hostan som håller i sig, näsan är dock bättre (y) Det går nog över. Synd bara att jag inte vågar fara ut o springa, vill ju inte få det sämre. 

Just ja, chefen skrev också att om jag kom hem och sku till Arken sku jag komma o hälsa på så sku jag få fribiljett ! mihihihihi :D 

Idag är en bra dag, nu packelipacka ! Ska även skypa med systeryster idag, fint ! 

Tjingeling ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0