En annorlunda joggingtur !

För ovanlighetens skull såå blev ju inte allt som jag tänkt mig givetvis :p För det första så när jag skulle ta fram den stora /gamla externa såå fanns ju fortfarande ingen sladd till den. Har ett minne av att en viss ex-pojkvän lova fixa en sån en gång men det blev väl aldrig av. Hmm, ska höra med Göran om han sku råka ha en annars får jag väl traska iväg till Ålands kontorsmaskiner & höra om dom har en / kan beställa en till mig :)

Inte blev det heller nått av med ett kort till pappa meen en träningsrunda blev det ! Dock inte den planerade, det blev istället en märklig, rolig & annorlunda 30minuters tur ! Startade hemma, joggade förbi kyrkogården och mot sjukhuset, har här joggat ca 10minuter och märker då att skosnöret gått upp?!? Tvekar i ca 2 sekunder ifall jag ska stanna o knyta det meen skiter i det, intalar mig själv att snörena är korta och ber en stilla bön att jag inte ska snubbla, iaf inte så att en massa människor ser det ^^, bestämde att det fick bli en längre tur eftersom luften var frisk & vädret kanon ! Skönt att inte bli anfådd pga värmen ! Hade dock tankarna inställda på en tur runt Sviby/Möckelöbron meen istället fortsatte jag förbi Nya Åland & Mariehamns persondatorer innan jag jogga under vägen och hamna i nått bostadsområde i Strandnäs. Var vilse nån minut innan jag såg skylten "Bastugränd" och visste var jag var :) 

Fantastiskt vilka rundor det kan bli när man inte tänker på hur trött man kanske är eftersom lillfingret (som jag klämde på jobbet idag) värkte och skosnöret irriterande ! Ipoden skötte sig och spela bra musik & kroppen kändes pigg ! (: Härligt ! 

Nu sitter jag & lyssnar på Chris Medina - What are words, läser lite bloggar & pratar med Johan (: Funderar på om jag sku se en film eller gå och sova. Har dessvärre inget nytt HIMYM eftersom säsong 6 + en massa filmer håller på o kommer ner förtillfället. Blev på hugget & snokade runt o tog ner lite torrents efter maten så ! (: kan va bra att ha nån underhållning i Sverige sen, ifall internet inte funkar eller liknande :)

Sista jobbdagen för veckan imorrn, hääärligt ! Kvällen spenderas troligtvis på stan med fint sällskap ! På fredag ska jag köra 2:a skedet med Kotte & sen har jag körkort tills jag är 70 ! haha förhoppningsvis iaf ;)

Nej nu blir det nog att borsta tänderna & titta på en film i sängen ! mihihi myys ! 

Hej hopp ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0