Iris, beachparty, filmmys & fredag !

Filmen som vi såg igår, Iris var helt bra :) Nog en barnfilm som jag inte tänker se flera gånger men helt sevärd :) Kul att se Erik också, första gången jag ser en film där jag känner nån som är med ! Kul :D 

Efter filmen chilla jag en stund, försökte få tag på jennifer utan lycka, skrev under tackkorten och sånt innan jag och Sara drog ner och kolla in beachpartyt som var jaa lamare än lamast?! Minst lika många vakter som besökare ;D Nå vi träffa Johan iaf och han haka på en promenad genom stan. Sen blev det filmmys hos honom. 

Idag har jag tvättat det sista tvättarna, varit ner på stan och fixat ärenden och träffat Elin & käkat glass på nya glassbaren :) En juice från juicebaren till nu så har jag besökt alla sommarens nya ställen ;D 

Åt sen plättar till middag, mumma ! Och har precis skjussat brorsan till Backeberg och själv ska jag ner och träffa kompisar och chilla samt spela volley ! Awesome ! Dissar beachpartyt och siktar på att vara hemma i rimlig tid. Har ändå rätt mycket att göra imorgon också så. 

Ser hur som helst fram emot en kväll med mina favoriter ! :) Imorrn ska det sägas hej då, usch hatar det ! Vi ses ! Är såå mycket bättre ! haha måste iaf besöka faster, det har jag lovat. Familjen får sitt hej då, säger nog hej då åt de flesta vännerna imorrn så har jag inte så många imorrn. 

Annars ska hela packningen till Sund imorrn eftermiddag. DÅ ska allt vara klappat och klart ! Gosh, känner mig inte redo men när är man riktigt det ändå?! Oftast är det bara att kasta sig ut och hoppas på det bästa :D Har iaf e herrans massa svenska kronor nu efter ett besök på banken, fiint ! Överlevnadsmat (pasta, nudlar, gröt) är nerpackat också såå nog lär det bli bra det här ! Önskar bara jag kunde ta alla fina vänner med mig meen det går ju inte, tyvärr. Sånt är livet. Nu beger jag mig snart ut på egna ävetyr och jessus vad spännande det är ! Måndagen kommer bli en heldag med nya människor. Klassen, lärare, andra klasserna och sen nya laget!  Himmel och pannkaka vad har jag gett mig in på?! 

Det blir nog bra, brukar oftast bli det. Bara man går in med rätt inställning ! :) 

Over and out ! 

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Sofi

Det blir nog bra! Snart börjar äventyret!:D

2011-08-20 @ 00:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0