Kommer alltid minnas den 30 augusti 2010

Var det igår, för exakt 1år sen igår var jag på träning i Godbyhallen, första inneträningen med mitt lag och Nicke var på plats o träna oss ! Mot slutet av träningen händer det som inte får hända, när jag följer och håller ut Malin händer det som inte får hända. Malin gör en snabb sväng och jag följer, knät vrider sig. Hinner knappt reagera förrän jag ett par sekunder efteråt inte kan stödja på knät och är tvungen att sätta mig ner mitt på planen. Tankarna snurrar och jag hinner tänka många tankar. 

En stund senare sitter jag hemma i Sund och ringer gråtandes till pappa. När väl han är hemma konstaterar han bara att allt inte är som det ska vara. De följande dagarna går till besök på Medimar, vilket leder till en remiss vilket ledde till operation den 2 september. 

Nu, 1år senare. Står jag på planen och tränar med ett nytt lag , i ett nytt land men med samma klubba, samma skor och samma nöje ! Jag tog mig tillbaka efter en lång rehabtid men det var såå värt det !

"What doesn't kill you makes you stronger" Skaffar jag nån gång en tatuering, så är dessa orden i den. Jag har levt efter dom sen högstadiet, och konstaterar varje gång att det stämmer. 

Idag har jag haft drama, paddlat, sprungit, bakat kladdkaka, spelat fotboll & avslutat med att äta kladdisen ! Livet går bra nu, skolan är kul och människorna underbara ! Men , för det ska man inte ta något förgivet. Ta vara på de fina stunderna, de fina människor du har omkring dig och njut av livet. 


Bild tagen ikväll, Lillsved är bra fint :)

Over and out, 

// Hanna



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0