Livet på Lillsved !

Ja jag vet, jag har inte gjort en enda uppdatering sen jag flyttade ! Skämmasskämmas. Men de första dagarna hade jag bara tillgång till internet via telefonen, och då funkar det inte att blogga. Har haft internet sen i söndags bara. 

Hur som helst så är min nya skola toppen ! Sjukt kul ! Första veckan var introvecka, vi har lekt massor, fått mycket information och så. Var bland annat till Vaxholms kastell och körde "fångarna på kastellet" Skitkul & mitt lag vann ! :D Har även varit runt och provspelat med ett par innebandylag. Tar det slutgiltiga beslutet imorgon tror jag. 

Har faktiskt inte mycket tid för datorsittande ändå här, är det inte skola så är det nått annat kul som händer ! Har spelat beachvolley, fotboll, innebandy , lite basket och sånt ! :D Skitkul att det alltid finns nån som vill göra nått ! 

Helgen stannade jag kvar på skolan, fredagen hade vi kortspelskväll , lördagen cykla vi till Siggesta gård och Hemmesta. 3mil fram och tillbaka, härlig motion ! Stannade på Siggesta (tänkt 4Hgård men med aktiviteter & butiker också) och spelade äventyrsgolf, vann där med ;) 

Svårt att försöka återberätta känslor men gör ett försök med lite fb-statusar som jag lyckats få iväg: 

"chillar i Spånga , spenderade fm i Norrtälje med lite shopping och em på golvet med Casper ! Får grillat till middag, mums ! Imorrn till skolan o även första träningen med nya laget. Wish me luck !"

"har avklarat dag 2 på lillsved. Info, presentation o kubbturnering. Och nu står jag o kollar på en grävling :o"


Kubb ! Till vänster min lärare PePe, ett gäng tjejjer & i bakgrunden Herrgården :)

‎"Igår vann mitt lag fångarna på kastellet & sen spela jag träningsmatch! idag ska vi leka!"

"steg upp vid 9, har varit på cykeltur med brudarna ca 3mil , stanna för äventyrsgolf vid Siggesta gård & jag vann ;) ! Nu tagga grillfest med Hanna Törnkvist! Livet leker på Lillsved ! :D"

"roar sig med att läsa de 100 olästa blogginlägg som väntar istället för att göra något vettigt. Men vi hade en kul kväll igår iaf ! (:"

"avslutade helgen med fotboll & "hej knekt" blev vinst på det senaste så jag fick med mig Morgon hem ! Imorrn ska "allvaret" börja, idrott, infotimme, idrott & beteende står på schemat ! Gillar schemat !"

"går troligtvis på världens bästa skola med världens skönaste människor ! (: Har tillbringat kvällen ihallen & lirat innebandy, sen väntar träning tis, ons & tors och en massa kul iskolan ! Woopwoop !"

Så, där fick ni se en bild också ! Telefonkvalité dock :) Har rätt mycket bilder på kameran men för tillfället lånar Hanna den :)

Nu är klockan kvart över 4 strax och snart är det mat ! Efter middagen är det nästan direkt träning ! Är rätt trött men brukar va kul bara man tar sig dit :)) 

Nu ska jag se om jag får tag på Hanna ! Tjingeling ! 

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Sofi

Höh jag hade ju läst nästan allt de där, skärpning!^^ No jst kiddin' :) Keep up the good work!

2011-08-31 @ 04:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0