Lördag - söndag!

Åkte ut mot Sund med brorsan vid 5 tiden, åt middag, hjälpte honom packa, dumpa grejjer och lite sånt. Tillbaka istan vid 20, drog ner på stan o hörde lite på Markoolio, visste inte ens att han fortfarande spela?! haha sen drog jag o Emilia hem till henne, gick ut med hennes hund Dexter och sen kikade vi på stan. En massa folk vid kalaset meen vi gilla inte komikern så vi drog runt lite överallt och chilla. Vid halv 11 joina Johan och vi drog till Arken så att Emilia sku få stämpel gratis ;D Blev o hänga där och snacka strunt med vakterna innan Jennifer kom. När hon sen kom och Emilia inte var ensam längre drog jag och Johan hem till mig och kolla på film, åt lite o sådär.

Idag har jag varit ut på sjön med familjen, åkte till Hamnsundet och därifrån med båt till Boxö, kolla in Batteriet och grottan samt utsikten och därefter lite pic-nic var vi till Silverskär och kika :) Kul var det ! Efter middagen sen packade jag lite grejjer som jag ska ha med till Sverige med mig så nu borde allt som ska till Sverige vara istan. Skönt ! Ska börja packa seriöst nu ! Så slipper jag stressa sen. Nu har jag en maskin tvätt på gång och ska just ner och hänga upp den och slänga i den andra. Ska packa ner lite underkläder och t-shirts och sånt som jag ändå har mycket av. 

Sen får vi se om jag får något promenadsällskap eller om jag håller mig hemma. Borde diska lite och sådär. Imorrn är det jobb igen ! Måste prata med chefen så att jag får jobba sista dagen på tisdag. Skulle vara såå skönt ! Har verkligen inte tid att jobba nått senare ihelgen så. 

Nu borde tvätten vara klar, tjingeling ! 

// Hanna



Kommentarer
Postat av: Sofi

Damn att ni fick ändan ur vagnen o gjorde den där båtutflykten då jag var borta.. Fy på er!^^ :) Lycka till med packandet!

Btw, ditt nya favoritutfyllnadsord verkar vara "sådär", nått som smittat av sig på dig eller?!? :P

2011-08-15 @ 04:11:35
Postat av: Hanna svarar:

hahha, på mitt initiativ ;) Tack , har ångest över det ! Help mee ! Skypa?? hahah har jag inte ens tänkt på , men läste lite o insåg du har rätt ! haha nä har nog inte smittats, är nog helt eget påfund ;D

2011-08-15 @ 22:49:17
Postat av: Sofi

Haha fint där!

Mmm jo nog kan vi det. Passligt imorron kvart i två din tid? Då stiger jag upp! Annars om du e vaken ännu 6-tiden min tid alltså runt 1 på morronen..

Jup klart jag har! Oki if you say so, men lyssna efter o fundera på de iaf :P

2011-08-17 @ 04:02:11
Postat av: Hanna svarar:

Jo kvart i 2 går nog bra, ska ner på stan nått men kan göra det senare. Annars är planen för dagen diska, städa, packapackapacka så ! ^^



höhö, inte ofta det händer att du har rätt ;) haha okeej, ska försöka komma ihåg o göra det då !

2011-08-17 @ 10:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0