Ordning i kaoset !

Börjar det bli iallafall :) Har hunnit rensa garderoben, rensat köket på mina grejjor, packat ner sovsäck, liggunderlag osv i en ikea kasse. Mia "bra att ha & prydnadssaker" är nu även dom nerpackade. Ordning och lite lugn fick jag som tack för det. Skönt ! 

Efter dagens kraftansträngning drog jag ner på stan och gjorde ärenden med bästaste Sara (: Fick prata av mig lite och så. Skönt ! Bra med fina vänner som man kan prata av sig med, vet inte hur mycket klokare jag blev men skönt var det iaf (: Slutligen så är det ju jag själv som ska göra valet. 

Därefter blev det middag och sen åkte vi till Sund. Dumpade av MASSOR av saker, så nu kommer man in i lägenheten utan problem igen (; Resten, mattor, nån låda till, notstället och loppissakerna och blommor ska mamma få ta imorgon. Sen hoppas jag verkligen att alla saker som ska till Sund är där ! Planen nu är iaf att ALLT ska vara packat på lördag förmiddag. Och att då de sista sakerna ska jag ha på mig / få plats i min väska. 

Så imorrn ska jag diska lite till, skaka mattor, få alla kökssaker fixade. Sen har jag även ett par stadsärenden kvar, banken och apoteket t.ex. Vid 3-tiden ska jag träffa kusin Kela och hennes son Eddy :) På kvällen är det bio som gäller, finlandssvenska långfilmen "Iris" som utspelar sig mycket på Åland ska ses ! Så får jag kolla in nya bion också innan jag flyttar ;D 

Skulle ha lust att titta lite på volley imorrn också, men vet inte om jag hinner. Är ju gratis ons-tors och sen kostar helgen så :) Nu är klockan 11 och jag tror jag ska göra mig klar för sängen , kolla lite serier och sen sova :) Ny plan, snacka lite med syrran först ! 

Men ska va isäng vid 12 har jag tänkt, försöka hitta någonslags dygnsrytm som lär förstöras ihelgen men ändå ! ^^

Nattinatti ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0