Plättar !

Åh, inte för att skryta men åh vad goda mina plättar blev idag ! :D Var egentligen inte sugen på nånting men efter lite funderande blev det plättar med spenat i och med turkisk yoghurt & frukt ! (vindruvor, banan och persika) Åh, mumsfilibabba vad gott det var ! :D 

Annars idag har jag jobbat som vanligt, var rätt lite att göra och massa folk var vi, meen som måndagar brukar föra med sig så var alla lite lagom trötta och inte blir man ju hurtigare av att veta att det är lite att göra o att man inte behöver ha bråttom :) Nå stämplade ut gjorde jag 16.02, vilket inte hände igår ! Skönt att kunna sluta i tid :) Gissar att det inte lär va såå mycket att göra de närmsta dagarna heller. Vi närmar oss mitten av augusti. Semestern börjar ta slut, även sommarloven och det innebär att turisterna drar sig hemåt igen ! Same procedure every year (miss sofi ;)) Men det är rätt skönt det med ! Dock kommer det en sista rush med Paf open, men det är ju ett litet tag till :) Fick sista schemat idag också. Har 6 dagar kvar att jobba totalt ! Nu fram t.o.m. tors, sen mån-tis + fre och söndagen flyttar jag. Skulle nog behöva börja tänka på packning ! Och fick ett par frågeteckan utredda idag eftersom sista infon från skolan kom ! (: 

Fick bl.a. veta att schemat oftast är 8.50-16.10 (sweet, inga 8 morgnar ;) att man måst ha med eget täcke & kudde ! (skönt meen jobbigt att släpa) även sovsäck & liggunderlag ska med :o bl.a. Det verkade också som att det är rätt stränga boenderegler, typ ordagrant stod det att man "inte fick ha någon inhyst hos sig" innebär det att man inte ens får ha nån att sova 1 natt på helgen?!? Galet isf ! Man måste väl få ha privatliv?! Håhå kanske dom inte är såå stränga sen, men man vet ju aldrig. Fick även veta att jag fått plats i Elevbyns hus 2 rum nr 3 ! :) Och den nya adressen ! Fint så kan jag fylla i flyttanmälan i dagarna ! :) 

Skulle även behöva åka till Sverige, ett par joggingskor MÅSTE inhandlas & även ett kontantkort fixat. Men får jag ingen med mig blir det väl att köpa skorna här och vänta ett tag med kortet :) Jag har ju inte fått tuusen sovmorgnar denna sommaren precis såå kanske jag väljer sömn & lite dyrare skor ?! ;) 

håhå, annat jag måste göra är ikväll att prismärka och bära ner loppisgrejjer till bilen ! Bord på bettans imorrn och 1 vecka framåt, välkomna o fynda ! :D Sen ska jag även kopiera och lämna in hyresavtal , den extra begärda antagningsbesked såå hoppas jag dom är nöjda sen. Behöver även packa ihop och köra grejjer till stan, sånt som jag är 100% säker på att jag inte vill ha med mig. Eller kan ha för den delen. Skönt ändå att det är brorsan som övertar detta placet, då kan jag bra lämna kvar saker som han uppskattar, tvn, stereon och möbler ! Skönt så tusans ! :) 

Nej nu måste jag nog sätta fart om det ska bli nått, hoppas ju på att bli rik ! haha nä men +-0 är tanken och bli av med grejjer ! Men sist gick jag bra på + såå lite förhoppningar har jag ändå ! :) Fint med lite extra cash o samtidigt bli av med saker man ej behöver ! Perfekt deal egentligen !

Hoppas alla ha en bra kväll i detta mulna sensommarväder :) Själv ska jag sätta på "Mamma mia the movie playlist på youtube & sätta fart NU !

Fridens ! 

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Sofi

Vad bra att de sista detaljerna börjar falla på plats! Nå kanske det går att diskutera det där med tilfälliga inhysingar, alt. kanske det finns andra i Stockholm som kan inhysa :P Haha du ska bo i Elevbyn och jag bor i Studentby :D Om du ser nå av mitt stuff hemma som jag har satt i kassar att säljas/skänkas bort får du gärna ta me nåt till Bettans (alltså sånt du sku tro sku kunna gå åt!).

2011-08-08 @ 20:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0