Saturday night fever !

Hmm, ja lördag är det iaf :) I 45min till t.o.m. ! haha har haft en bra lördag :) Började dagen med att sega mig upp på jobb, trögt gick det. Som väntat hade jag en lista som väntade på mig & städa fick jag göra. Hade dock bara 4 reserum på min lott, dock båda sviterna såklart -.- nåja, det gick nog bra (: Segt o göra 20 stannare själv sen bara, fick dom hjälp av Lovisa efter kaffet (y) Dagen rullade alltså på rätt bra och bara 1h övertid ;D 

Cykla hem, hoppa i duschen och sen fick jag vänta på mamma och pappa som kom med båten till stan (: Vid 7 var dom här och vi drog till Arken Garden och smygfira pappa med födelsedagsmiddag ! (: Vi åt oxfilé och till efterrätt grillade bär med vitchoklad och glass ! Åååh, efterrätten var to die for alltså ! Jisses, godare får man verkligen leta länge efter ! Måstemåstemåste äta den minst 1 gång till i sommar ! Såå, har ni alltså vägarna förbi garden är bären ett måste ! Ni kommer inte bli besvikna :D 

Sen bestämde vi hastigt och lustigt att jag skulle åka med i båten hem o mamma köra min bil , det var rätt tydligt att hon inte kände för att åka båt ! haha meen lika glad för det var jag för åååh va kul det var ! :DD Älskar verkligen att åka båt ! Sitter och ler minst lika fånigt som när man just träffat en kille eller liknande, ni vet nog vad jag menar ! hihi Det tog bara 40min , och bara man hitta ur stan och genom kanalen så var det bara att hålla sikte på masten genom lumparn och sen kom Röda kon och Skarven snabbare än man hunnit blinka :) Pappa körde första halvan av vägen och jag resten ! Vad som var illa var dock att jag höll på att köra fel, hehe uups det märks att det var ett tag sen jag var på sjön när jag inte ens var 100% säker på vägen från skarven ,. eheh ^^ Ska se till att fara ut nästa helg om det är väder ! (: 

När vi kommit hem satte jag mig nere vid bryggan och fundera en stund., lugnt och fridfullt var det. Satt och rensade mina tankar lite. Blev nog lite klokare, kan man hoppas iaf ! Kom iaf fram till 2 saker: 

- Trots min dåliga tajming ska jag njuta fullt ut av tiden jag har kvar på holmen nu. 2 veckor hinner man ändå göra mycket på ! 

- Även fast tajmingen var dålig har det förgyllt hela min sommar ! (: Tänk att vi råka hamna vid samma bord, who knew ?! hihi :) 

Så så är det ! Nu är klockan halv 12 och jag känner mig faktiskt lite trött ! Beror nog på sjöturen :) Så ska nog småningom gå och sova, borde dock göra ett födelsedagskort till pappa först samt skriva under tackkorten. Nåja, det löser sig, i värsta fall får jag stressa ihop nått imorrn bara :) Han fyller ju ändå inte förrän på måndag eg så :) 

Nattinatt ! 

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Sofi

allt jag har att säga: :D

2011-08-06 @ 23:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0