Sista dagen på Åland !

För en tid framöver iaf :) Imorrn går flytten, spännande och nervöst är det men det blir nog bra :) Har spenderat denna sista dag med en heldag på Paf open ! Linus ringde mig vid 2tiden och undra om jag ville ha en gratis vip-biljett och deeet säger man ju inte nej till :D Såå spendera hela dagen där med han och Belinda. Var till Adlon och käka emellan också. Mycket trevligt ! (: 

Bronset, som var en match mellan brasilien och brasilien gick tiiiiiiiill Brasilien ! haha finalen mellan USA och Kina vann Kina ! Coolt att dom är så sjukt bra :D 

Efter middagen var det herrseminfinaler där USA (Rogers och Dallhaouser?!), vann enkelt över Polen och den andra mellan Brasilien och Brasilien vann brasilien ;D Hade varit kul o sett finalen imorrn men är glad över att jag fick se det jag fick iaf :) Så tack Linus (lr eg Linus pappa) för biljetten och sällskapet ! Hade en riktigt trevlig dag :) 

Kom hem vid halv 8 ungefär, och har sen dess packat som en tok. Minns ej hur många gånger jag fick gå med grejjer ner till bilen. Tog ett snabbt stop vid arken och lämna nycklarna, via faster & fick tårta och sen till Sund och dumpa allt. Nu är jag hemma efter att ha varit och pratat med bästaste Sara en välbehövlig halvtimme. 

Klockan är just 1 och halv 7 ska jag stiga upp ! håhå men det brukar ju gå lättare att stiga upp när man ska iväg nånstans iaf :) Såå det hoppas jag på ! Nu ska jag fixa mig färdig för sängen, kolla 1 (ett) avsnitt HIMYM och sen sova. Har spännande dagar framför mig ! 

Ev får ni en update på färjan, annars hörs vi när vi råkas ! Vet inte hur bra internettillgång jag har på skolan lr hur mycket tid jag har för det :) Men ni kan nog räkna med fb-updates iaf ! 

Ha de bra så länge, ta hand om kobben ! Jag vill gärna att den finns kvar när jag kommer tillbaka (; 

Puss & kram, over and out för sista gången från Scheffersgränd, Mariehamn, Åland  !

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0