Sista jobbdagen?!

Förhoppningsvis jobbade jag sista dagen idag, mejla chefen och förklara att jag då inte riktigt kan jobba på fredag. Hoppas på ett positivt svar redan imorgon så jag slipper fundera på det mera ! (: 

Dagen var helt ok, jobba med en ny tjej, Florina. Och som de flesta andra så kunde hon inte svenska nej :p håhå, lite trögt gick det o jobbigt att ha nån springandes o fråga vad man ska göra heeeela tiden. Så är det o va ny meen jag var inte riktigt på humör. Hela dagen var riktigt seg faktiskt. Blev ändå snabbt klar o gick hem just efter halv 4. Dagens höjdpunkt var iaf volleykillarna ! Älska att dom endast går runt med shorts dagarna i enda (; raour ! 

Efter jobbet var vi till sparhallen, fick allt utom termosen. Den glömde jag helt bort ! Sen direkt till Bettans, fick runt 50€ och hade en låda tom så det var rätt bra :) Skjussa brorsan till träning och sen efterlängtad middag ! Efter lite random surfande hitta jag en fin telefon på marknaden.ax , tänkte mejla men ändra mig och messa istället för att höra om den överhuvudtaget fanns kvar och jaa, ca en halvtimme senare hade jag den i min ägo ;D En superfin liten samsung 15500 Galaxy 5: 



Billig var den också, såå det sparade jag en massa pengar på istället för att köpa en HTC eller iphone (y) Fick iof en fin lön igår meen måste tänka på att jag kommer tvingas betala en massa hyra i förskott och dessutom avgift till laget och lite annat. Hade först tänkt köpa 2 nya telefoner, eftersom min gamla verkligen är gammal meen håller mig nog o lär mig denna först ! ^^, 

Resten av kvällen har jag gjort tappra packningsförsök, lakan & handdukar är nerpackade i papperskassar (y) bara 3 handdukar till så är det ok. Har även börja fylla en låda med köksgrejjer ! Planen är att få dit allt sånt imorgon. D.v.s. diska, diska, diska ! Och så ska ALLT onödigt packas i bilen och köras till Sund. Det är nästan kaos vad grejjer vi har här nu men det ska väl bli ordning efter imorrn hoppas jag, lite bättre iaf ! ^^ 

Annars så ska jag ner på stan en sväng imorrn också, fixa pappas present lite såhär försent & gå runt med linnét o hoppas på att nån kan ta bort taggen som sitter kvar :( Ni vet en sån därn larm grejj?! En sån glömde dom kvar på mitt linné jag köpte i USA. Går inte o använda nu när den är kvar och vågar inte ta bort den själv eftersom det kan skada linnet. Håhå, ska gå en runda o hoppas på det bästa (y) 

På kvällen sen är det möte i Sund och avdumpning av massor av grejjer ! Skönt ska det bli ! Förutom köksgrejjer ska jag kolla igenom garderoben också, o släpa kläder jag sällan/aldrig använder till Sund också. Inte värt att dra med dom om jag inte använder det :) Så kanske jag kan få lite mer perspektiv på hur mycket jag ska ha med mig (: För enhel del blir det nog, trots att jag försöker att ta så lite som möjligt ;D 

Nu är klockan halv 12 och brorsan har lagt sig, ska nog borsta tänderna, titta på lite avsnitt och sen göra detsamma. Otroligt att jag lyckas komma tidigare isäng när jag är ledig, håhå inte lätt ! 

Nattinatti !

// Hanna






Kommentarer
Postat av: Sofi

Jaa-a det e kanske liiite overkill me två nya telefoner. Du kan ju ändå användabden häftigare till en massa saker o sen använda den andra ti o ringa me. Så ha ja gjort nu i usa o det funkar tipp top!

Packa pack!

Jag vet att mim lussekompis Sara hade samma problem me en larmgrej o hon fick det fixat på madison tror jag att det var.

2011-08-17 @ 03:57:45
Postat av: Hanna svarar:

hehe kanske (A) även fast jag kostnadsmässigt kommit under iphone priser för båda ! ^^



Jo precis, den har wifi osv så ! mihihi



Okeej, jaa tänkte gå dit först ! En liten butik med kanske inte så mkt folk ^^

2011-08-17 @ 10:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0