Sista måndagen !

Ja, går in sista veckan på Åland nu. Men tänker inte tråka ut er med samma rubrik o annan veckodag varje dag ! haha hur som helst så hade vi en chilldag på jobbet. 1 reserum på vår våning :o och 2 på 4an. haha ojoj , patetiskt nästan ! nå hade ju diverse stannarrum , och kunde fylla pentryt , vagnarna och lite sånt :) Gick hem vid 3 allihopa, skönt ! 

Väl hemma höll jag på o få panik när jag skulle sätta på datorn, den gick INTE igång & jag har INTE överfört de senaste bilderna till den externa ! Gaaah, ringde Göran som inte direkt lugna mig men som iaf lova titta på den på kvällen. Men turligt nog gick den i gång ungefär ½h senare och jag kunde andas ut ! haha :D Under tiden som jag ej hade tillgång till datorn fick jag endel gjort iaf, så det var ju bra ! Rensa ur kylskåpet lite, eheh, tömde en garderob åt brorsan och plocka ihop lite köks och andra grejjer som jag ska ha med mig/packa till Sund. Det är en enda röra i lägenheten nu, måste få ordning imorrn kväll ! 

Åt lövbiff & vitlöksgratäng till middag , super gott ! Håller på med min "frysrensning" och där fanns gratängen ! Hitta även tillräckligt med mat för resten av veckan åt både mig och brorsan ! Nice ! :D Känns bra att ha mat hemma o inte behöva fara o handla hela tiden (: 

Efter middagen sku jag skjussa Svante till Baltic för träning och passade då på att göra ett stopp hos Johan när jag ändå var i närheten. Var där nån timme , chilla och prata. Trevligt ! 

När jag kom hem därifrån har jag hunnit ta ut sopor, hämtat tvätt, vikt lite tvätt och diskat ! Ska försöka diska och lägga undan allt jag ska ha med mig ! Så får brorsan plocka in sina saker så använder vi dom resten av veckan. Måste verkligen få lite ordning i packandet ! 

Nu är klockan 12 och jag borde pallra mig i säng. Sara var här en snabbis för en stund sen o hämta ett presentkort för båten då hon ska en snabbis till Stockholm imorrn ! Dagens goda gärning ;D Har massor av dom ! Och några går ut nästa vecka redan så :) Imorrn är det jobb 10-16 och sen småningom till Bettans och plocka undan och få lite pengar ! Sweet. Hoppas på att mycket går imorrn ! 

Sen ska jag en sväng till sparhallen, köpa lite häften, en termos och skolsaker. Resten av kvällen ska här packas ! Planen är att få ner alla kökssaker (minus mat då) i en låda, samt lakan och handdukar. "Random saker" man behöver /vill ha för att få det mysigt osv har jag nästan koll på. Måste bara välja ut lite till så att det inte blir kaos i nya rummet. Kan inte fatta att jag om 1vecka är på Lillsved och har haft min första "skoldag". Den kommer vara en "lära känna dag". Samt varit på första träningen med laget ! Gaaalet ! 

Har även fortfarande rätt mycket saker som ska till Sund. Det ska vi ta hand om ! På onsdag ska jag ut på möte , sista med SUF innan jag far så då ska förhoppnings vis allt som ska till Sund vara packat. Då blir jag av med enhel del ändå ! Om inte annat så har jag då måsta valt ut saker jag vill ha med mig osv :) Ska verkligen satsa på att packa & fixa nu i veckan så att jag kan vara social o hinna träffa en massa människor ihelgen ! Det låter som en bra plan tycker jag ! Ska iaf träffa bästaste Sara på torsdag, en längre stund än idag alltså ! haha 

Nä nu har ni fått alltför mycket att läsa igen, men det var det senaste ! 

Sweet dreams, 

// Hanna

Kommentarer
Postat av: Sofi

Haha way det ser ut som du iaf har koll på allting :) Hur går det annars för er att bo tillsammans bara ni två? På tal om frysen (o annat också) så har du det bra eftersom du ju int måste tömma allt som om du sku flytta ut ur nåt som int ska tas över av en du känner :)

2011-08-17 @ 03:51:56
Postat av: Hanna svarar:

hahah tackar ! Känns rätt bra ändå, lite koll har jag alltid ;) Jodå, det går bra det :) inga problem ! Det sku va att han snor min dator då, höhö ;) annars bara bra :) Jonä det är sant, o det är himla skönt ! Känns bara bra att tänka på att äta upp det jag faktiskt köpt :) Men han får nog mycket kvar !

2011-08-17 @ 10:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0