Sover bättre i Sund !

Igår stod det på mitt "schema": Jobb 10-16, auktion samling 16.30. Drar igång 17.30-21?! Sanningen var den att jag jobbade till 16.15. Trög dag, fick växla våningar hela tiden eftersom så fort jag var nånstans så gick det så snabbt att jag måsta hjälpa nån annan. håhå meen kunde iaf dra därifrån kvart över eftersom Elo lovat att stanna längre och Lovisa jobba till 19. Sköönt, trots att både den ena o andra sku hämta ungar från dagis och måååsta åka. Varför ska det prioriteras?! Nu menar jag ju inte att barnen bara ska lämnas åt sitt öde, neeeej men dom har väl pappor?? Och så vet jag att man kan ha barn på dagis till minst 17. Man behöver inte hämta 16. Såå det så ;)

håhå nog om det, jag använde ju samma ursäkt imåndags ^^, Hur som så hade jag fortfarande bilteorin färskt i minnet och HÖLL hastigheten nästan till punkt o pricka hela vägen ! Det hände inte igår, tyvärr. Ska faktiskt skärpa mig på den punkten ! 

Kom till Klippan lite före 5, mycket folk var det. Hann äta 2 korv med bröd innan det satte igång. Sen var det full fart till klockan halv 23 !!! håhå, nog blev man lite trött på slutet iaf... Fick då med mig lite kap därifrån ! En handdammsugare för 5€ , 8 tallrikar för 2€ och så lite krims krams eftersom jag ville ha en "vas" för 2€ lite kinatekoppar bl.a. dessvärre inget som passar att ge till pappa till födelsedagen ;D 

Eftersom auktionen drog ut på tiden så ställde jag in mina kvällsplaner, planen var promenad & te med J meen jag ville inte att han skulle hålla sig vaken alternativt att jag skulle behöva väcka honom så det blev inget med det. For istället till mamma o pappa efter auktionen. Snacka lite med dom och sen var jag så trött att jag valde att sova här. Och jag har sovit sjukt bra ! Vet inte om det är sängen, rummet, naturen och inga bilar man hör. Men jag sover iaf duktigt mycket bättre ! Vaknade första gången 9.15 och kände mig utsövd :) Vid 10 kom mamma och nu har jag så gott som stigit upp. 

Idag ska jag uträtta ett par ärenden, till ams med papper , till fotoplus o hämta tackkorten, skriva på korten, köpa kalender, ev få besök av Casper & C:o beroende på när dom kommer till stan, handla, diska och försöka reda ut ännu nån låda :) Fick 2 tömda sist , i tisdags :) 2 som är lådor i möbler som blir kvar här. Alltid ett steg i rätt riktning iaf !  Sen är det bilteori 17-19 och därefter behöver jag INTE stressa till Sund för att sitta barnvakt eftersom pappa erbjöd sig / gick med på att ha henne här & sova :) Sweet ! Så nu kan jag meddela att vi kan ta promenaden ikväll istället ! ((: 

Nej om jag skulle ta lite frukost nu då kanske, och sen börja fara mot stan ! Fick förresten allt förutom sminkbordet sålt på auktionen också, sweet ! 

// Hanna :)



Kommentarer
Postat av: Sofi

Najs najs! Låter som du ändå lyckas hitta nånslags balans i det hela :) Cräp att jag missar alla sommarauktioner.. sugit..

2011-08-04 @ 21:52:39
Postat av: Hanna svarar:

Ja jag gör mitt bästa :) jaaa, du hade kunnat fynda massooor ! Åh, älska auktioner ! :DD



2011-08-05 @ 12:16:15
Postat av: Sofi

Mmmhmm :)

2011-08-08 @ 20:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0