Torsdag

Inte vet jag vart denna dagen försvann men nu är klockan redan halv 6 :) Har hunnit packa rätt mycket ändå, en hel väska med kläder. Har diskat, så nu borde allt sånt vara färdigt att packas ner. 

Unnade mig även en paus från packandet och åkte ner till Paf Open med Jennifer. Träffa Johan o kolla på 2 matcher. Italien - Brasilien, där Italien vann och sen Norge - Usa där givetvis USA vann. Det var dom som vann hela turneringen ifjol :) 

Nu har jag precis käkat middag och så. Ska på bio halv 7 och sen därefter kolla in beachpartyt med Jennifer & Emilia. 

Känner mig rätt trött trots flera rätt långa nätter. Måste vara förkylningen som inte vill ge med sig. Sjukt jobbigt är det. Vet inte heller hur jag vill spendera mina sista dagar. Det är paf open ihelgen men har ingen lust att betala en massa för det. Då är det faktiskt roligare att spela själv ! (: 

Så vi får se, skulle vilja hinna träffa så många vänner som möjligt men vet inte om alla tänker hänga på Paf open så. Nå, vi får se :) 

Nu borde jag bestämma kläder , vet inte om det är varmt eller kallt i nya biosalogen. Jobbigt om man kommer dit o så är det kallt sen :p Nå vi får se. Måste se om jag har nå snacks och ta med dit också. Även fast jag precis åt middag, vilket iof är skönt för då orkar man inte / vill man inte äta så mycket annat sen :) Bra det ! 

Sen blir det som sagt o kolla in beachpartyt och så får vi se var kvällen slutar ! (: Imorrn ska jag till apoteket och sen till banken och växla pengar så att jag har lite kontanter med mig iaf :)

Cya ! 

// Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0