What are words

Är namnet på en underbart fin låt ! Chris Medina skrev den till sin sambo. Han skrev den efter att hon varit med i en olycka och skadat sig allvarligt. Planer på bröllop & resa fick skjutas upp och han stannade vid hennes sida ! Det är kärlek det. Lyssna & lär ! 

Nu har jag hunnit med 2 maskiner tvätt, och diskat en massa ! Ska hoppa i duschen nu, sen äta lite, ev plocka ner lite saker från anslagstavlan & kylskåpet och lägga lappar och annat i albumet jag lagt foton i. Kan vara kul :) Sen blir det nog nått avsnitt HIMYM säsong 6 som äntligen kommit ner innan sängen kallar ! Imorrn jobb, förhoppningsvis näst sista dagen !

Promenaden blev det inget av, Jennifer orkade knappt gå till kylskåpet så henne var det ingen idé att försöka få med ^^ , Johan var och spela beachvolley och ingen rolig var inne på fb chatten som jag kunde dra med heller.  Nåja, en annan kväll får det bli ! Jag brukar i vanliga fall bra kunna gå själv, ta ipoden med som sällskap meen jag kände inte för det ikväll, helt enkelt :) 

Hoppas med lagom mycket att göra imorrn, så det håller vi tummarna för ! 

Nattinatt !

// Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0