Dagen före & julafton!

Ja dagen före doppardagen blev en riktigt lyckad dag ! :) Hann inte med allt jag skulle göra men ett pepparkakshus blev byggt & så hann jag slå in bra många klappar innan det var dags att åka till dagis & hämta Tilda ! :) Sista ungen på dagis kl 15.15 och en överlycklig tjej fick vi lätt med oss därifrån! Styrde kosan mot Eckerö och underhöll oss med att sjunga julsånger :) 

Väl framme hann vi båda pyssla & läsa böcker innan det var dags för middag som dom bjöd på, mums ! Därefter var det dags för huvudorsaken till varför vi kom, JULGODIS ! :D Lagade allt från praliner, knäck, julstjärnor, mandelbollar med choklad & sist men inte minst polkagrisar ! Det sistnämnda var mest spännande då ingen av oss utan äldsta syrran gjort det förut :p Men bra blev det & kul var det ! :D Sen ägnade vi halva natten åt att spela kort, skitkul som vanligt ! :)) Kom inte hem förrän vid halv 3,3 nånting. 

Idag, julafton, dagen med stort D ! Men med en dag utan snö så försvinner min julkänsla rätt snabbt tyvärr. Hade massor att göra, pepparkaksdeg, dekorera pepparkakshus, laga potatislåda, klä granen & fixa sista klapparna ! Allt detta hanns med utan problem innan vi fick huset fullt av folk för lite julfika :) Vid 5 i 4 insåg sista kusinen att det var dags att skynda sig hem för att hinna se kalle anka ! haha 

Traditionsenligt kollade även vi på Kalle Anka men måste säga att skolans julspel av ett par av "julkorten" var såå mycket bättre ! :) Men de "nya" delarna var bra, härliga Nalle Puh: " Typiskt, dubbeltypiskt" haha :D 

Sen, tamdatam var det dags för JULBORDET ! ÅÅåh, awesomeness! Supergott var det, och allt fanns med! Första riktigt julbordet för min del eftersom jag missa lilla jul och det iskolan inte hade ens i närheten allt jag önskar :p Såå det var efterlängtat!

Vi fortsatte sen med att trycka i oss lite mer i form av dagens pepparkakor & julstjärnor! Men vi sköljde ner det med supergo blåbärsglögg :) Och det kan jag verkligen rekommendera, blåbärsglöggen alltså ! Vi köpte den på julmarknaden vid Siggesta på 2a advent och jag ångrar att vi inte köpte mer :) 

Efter lite visdomsord från Karl-Bertil blev det dags för julklappsutdelningen ! Har visst varit himla snäll för fick en herrans massa grejjor :D Allt från badmintonracket, träningsgummiband till pengar, parfym, <3 format plättlägg , en glaserare och mycketmycket mer ! :) Är supernöjd! 

Därefter hann vi med att titta på både Svensson, Svensson och första Sällskapsresan innan jag bestämde att julafton var över för denna gången :) Nu ska här bara göras 20 sit-ups & sen sova, inte kan man fuska idag med all julmat i magen inte ! Imorgon blir det en lugn dag med familjemys & pyssel ! :) 

Nattinatti !

// Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0