Hörförståelse & smycken !

Imorse var det dags, för mitt livs sista studenthörförståelse. Jag skriver alltså om engelskan. Inte för att den gick pissdåligt, utan den gick sådär 4 poäng ifrån nästa betyg. Och dagens hörförståelse gick sådär, är nog sämre än sist för öppna frågorna var inga kuul alls,. menmen, gjort är det och det kan inte bli sämre än ett M ändå ! (: 

Efter den såå drog jag & Maria ner på stan, i jakt efter saker lite saker att fixa 2orna meed på tors ;p saamt SMYCKEN ! Vi hitta direkt det vi sku ha till 2orna, sen köpte jag strumpisar o spännen & därefter börja jakten på smycken. Sprang direkt till Magique o köpte örhängena som jag velat ha, varpå vi fortsatte leta efter ett matchande armband ! Meen det var lättare sagt än gjort !

Vi sprang både hit o dit och sen äntligen, där jag "bara sku kolla snabbt" sååå hitta jag ! Eller expediten hitta ^^, såå det blev 3 enkla glittrande sooom helt passar till min klänning ! Och dåå ångrade jag att jag köpte örhängena,.. Tänkte inte mera på det utan vi gick till Ele & Kele & dääär hitta jag tusen ggr finare örhängen ! Sooom jag har på öppet köp o dom andra fick jag pengarna tillbaks för, tacktack ! Föör egentligen vill jag ha lite längre örhängen såå hoppashoppas att dom kan fixa såna till mig, det får jag veta imorgon ! Hoppashoppashoppas !

Nu har jag hunnit chilla & ätit lunch och ska så småningom till Avancia ! Joggingpass på schemat idag, + en styrkeövning som jag inte hann med igår (: 

Ikväll är det först möte 18.30 & sen dans 20.00 ! Därefter hoppas jag mamma sku komma hit såå vi kan prova hela min Karonka-outfit ! Dvs klänning, skor, väska & smycken ! iiiiiiiiih ! (((: 

Neeej nu leta upp gymkläder & sticka iväg ! 

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0