Tidschemat & första träningen !

Mitt tidschema var lite vääl optimistiskt, kom jag fram till :p meen jag hann med allt förutom sista halvtimmen finska, hehe uups. Istället hann jag dock med att hämta ut Team Dunder kläderna ! Jättefina var dom ! :)) Gillar lag/gruppkläder, man känner en speciell gemenskap på nå vis :)

På gymmet gick det sådär, hade en liten känning i högerknät, fast inte under uppvärmingen iaf, utan senare. Meen jag hoppas verkligen inte att detta är nått som kommer fortsätta ! 

Sen sååå var jag ju på träning ikväll ! En mindre lyckad sådan eftersom vi bara va 5pers + Tommy meen det passa mig ypperligt faktiskt. Vi gjorde ett par skottövningar o sen spela vi lite 3 mot 3. Lite halvslött meen helt okej för mig som sagt, passa bra. Den stora frågan är onsdagens match nu då, för vi var inte många på träningen som sagt. Meen vi borde va 10 utespelare om alla som sagt att dom ska komma kommer. Såå jag tar med mina grejjer, och hoppas på att vi är många, för annars kommer jag vill hjälpa till och spela. Men jag kan egentligen inte utsätta mitt knä för det, än. 

Förresten har jag beslutat mig för att inte fara till Helsingfors iaf, av ett par enkla orsaker:

1. Den utbildning jag nu vill gå finns inte där. 
2. Onödigt slöseri med pengar på resan + att lördagens schema är shopping (INTE bra)
3. Jag behövs att jobba på företagscupen
4. Jag vill inte va borta 3 helger i rad som det annars blir, för helgen efter så är det leader utbildning som gäller, jag behöver tid för träning/ plugg osv. 
5. Jag har fiol på fredag eftermiddag

Jaa där har ni det svart på vitt varför jag inte åker (: Istället ska jag spela fiol, kanske se på Let's dance med jennifer!?, lördagen spenderas hela dagen i Godbyhallen och söndagen är ledig o fri, = träning ! Sköönt :))

Nu ska jag äta lite , se på familjen Annorlunda, plugga och sen sova! Tidig uppstigning imorrn, har prepptimmar 08.00 ! :O så ska va i säng tidigt. 

// glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ohyes, efter min fiollektion kan vi dreggla till Lets dance ;) <3

2011-02-28 @ 22:21:54
URL: http://jeffeee.blogg.se/
Postat av: Hanna svarar:

meeen nu är ja juu pepp på nått annaaat ! hehe (a) blää vad dålig tajming jag haaaar :((

2011-03-01 @ 13:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0