Trött chey !

Det blev nästan 2h på gymmet idag, först 3 + 10 på löpbandet följt av hopp i Sal B. Därefter gjorde jag enkla knöböj, dubbla i maskin, vadpress & sit-ups. Sa jag att jag skulle JOGGA idag? Så efter detta fick jag snällt ställa mig på löpbandet igen o köra 10 + 5 + 10 + 5. ( 10 = tio minuter jogg, 5 = 5 minuter gå) SEN körde jag dessutom mera sit-ups innan jag strecha ! Det kanske inte låter som så mycket, men för en skadad innebandyspelare påväg tillbaka såå är det mycket, lite väl i överkant faktiskt. 

Nu har jag lagat & ätit middag o jag är suuuperduper trött ! Dessutom såå diska jag lite också ;) Men jisses, det var som om luften gått ur mig :o dock har jag MASSOR att göra ikväll !

Först ska jag på möte halv 7 , hoppas att det går snabbt för klockan 8 börjar dansen, o jag tänker inte missa den då dansen har sportlov nästa vecka ! 

Sen ska jag prova hela min karonka-outfit och även min kladdkaronksoutfit, vilket innebär att jag måste till Jeffe o låna skjortan också ! Och dessutom har jag tänkt raka benen ikväll samt fixa mina tånaglar, dom syns ju inte meen ska man på karonkabaaal så ska man ! hihi just ja, noppa ögonbrynen sku jag göra också! Föör kommer nog ha stressigt på onsdag ändå, vill inte lämna allt till sista stunden  !

Därefter MÅSTE jag till sund, -.- crapcrapcrap ! Har endel saker jag måste hämta & så måste jag leta upp mitt förbaskade pass ! Fattar inte vart det tagit vägen :o det är helt putsväck !

Nej nu ska jag dra mig upp ur soffan, packa danskläder & göra en lista med saker jag ska ha från Sund ! 

Wish me luck !

// glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0