Back to normal with some good news !

Idag vaknade jag kvart över 12, crap. Idag är det lördag och på måndag börjar skolan, jag är inte pepp ! Men jag längtar liiite ändå, föör på måndag ska jag träffa Lillemor igen ! Åååh jag hoppas att hon har goda nyheter ! På tal om goda nyheter så har jag 2 !

För det första såå ska Rickard flytta, tjoohoo jag ska få min lägenhet tillbaka ! Han sku flytta den 15 förstod jag, vilket är om exakt 1 vecka ! Vilket innebär att jag om absolut senast 2 veckor bor själv igen, och det ska bli underbart ! Nära till skolan, nära till Avancia, nära till Baltic, nära till alla vänner, jaa nära till nästan allt !

Den andra goda nyheten är att jag fått lov att börja DANSA igen ! Och dansen börjar igen om 1 vecka och 2 dagar, dvs den 18 januari ! Jag lääängtar ! Så även om jag inte än får börja spela innebandy, så får jag iaf dansa och det ska bli riktigt kul ! Även fast jag inte kan danserna dom dansat i höst meen det får väl gå ändå ^^ Funderar på att be om en privat lektion av Jojji ;D Så att jag inte är helt lost ^^

Jag behöver verkligen dessa finfina saker att se fram emot, för ååh vad jag blir irriterad på allas kommentarer angående att jag o j gjort slut ! Det är väl vår sak?! Lägg neeeer ! Ååh, jag blir såå arg på folk som måst lägga sig i andras liv, sköt era egna ! !

En sak som lite stressar mig är KARONKAN ! Det värsta är att jag inte ens ser fram emot den, sorgligt men sant. Det har dock att göra med att den enda av de 4 viktiga sakerna att fixa (dejt, klänning, skor o håret) som jag äntligen fixat är håret ! Birgitta ska fixa det o det blir säkert bra (: Hade velat ha Emma meen en annan hann före :/ Vilket suger men det blir säkert bra ändå !

Dejt har jag, ½,... För killen har flickvän i 2an o vill förståss helst gå med henne meen vet inte om hon får gå. Han fråga dock mig för 1år sen, vilket stressar mig ! Vill veta nu ifall jag måst hitta nån annan ju,...

Klänning och skor, tjaa ska se vilken helg nu i januari som mamma har tid ! Ev abi-helgen i Åbo, om hon orkar komma dit på lördagen då alltså,.. Sku va bäst ! Jag ska ha en mörkblå fin klänning, mer vet jag inte ^^ haha stabilt I know,. Men så fort jag ser "den" så kommer jag veta vilken jag vill ha , det vet jag ! :)

En annan som som förundrar mig är hur jag kan sakna nån som jag knappt känner?! Så fort jag loggar in på msn hoppas jag att h*n ska va inne, samma sak på fb o samma sak om jag får mess hoppas jag att det ska va från h*n ! Jaag förstår inte, känner knappt personen så :S

Så grubblar gör jag,. hela tiden nuförtiden,.. En bra sak är iaf att jag får låna jeffes fiol idag o mamma, pappa o syrran borde komma när som helst ! Då ska vi öva, sen äta midda och sen fara på 50-års kalas ! Skönt att få annat att tänka på, hoppas bara inte det är tuuusen människor där, det var ett tag sen jag uppträdde på kalas, meen det ska nog gå bra hoppas jag (:

Vet inte hur länge vi stannar på kalaset meen halva kvällen iaf såå resten av kvällen blir chill i dill ! Har för mig att syrran sku åka hem imorrn me båten igen såå funderar på om jag sku skjussa henne o sen gymma ! Det skulle jag iaf vilja gööra ! Så att jag är riktigt redo på måndag ! :D

Nu ska jag kolla efter kläder att ha ikväll !

// Glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: J

Kan hända att han hinner få ut sinna saker före den 15de. Jag Hör av mig isf.

2011-01-10 @ 00:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0