Fröken Duktig & morgondagens planer !

Efter att mitt humör svängde har jag faktiskt varit riktigt duktig (: Har för första gången på jaa, länge tillbaks gjort läxor (Y) 2/3 varav den 3de är en sak att lämna in o den fixar jag ímorrn innan jag åker o gymmar (:

Dessutom har jag sorterat noter och lagt in i pärmor och plockat med diverse andra grejjer, haha okeej, det låter kanske inte som så mycket meen läxorna tog ett bra tag (: Har nu ritat hur jag vill att min webbsida ska se ut, planerat osv (: Ser fram emot att få börja genomföra det ! Och så har jag räknat matte, alla förutom 1 uppgift som jag inte kunde räkna eftersom häftet är borta,. uups ! Meen har hittat alla andra skolgrejjer iaf (: Och så har jag gett min kära vän miniräknaren nya batterier såå han orkar med mig ett tag till ! haha

Resten av tiden ikväll har jag chillat och snackat med mina stockholmare, Sara & Måns (: Och Sara kommer hem ihelgeeeeeeeeeen!  :DD Fick dock precis veeta att våra planer kmr ändras lite, pga inställda maatch, crap. Meen bara jag får träffa henne är jag nööjd ((:

Och min "stora" Jennifer får jag inte heller glömma att nämna, haha ;) vii ska på romantisk middag imorrn, like it (; seen ska jag hämta Jenny & Julia o dra till Baltic ! (: Vi (mitt lag) har match mot Gib klockan 19.00 ! :D Och seen stannar vi o kollar på sista matcherna (: Och seen hämtar jag lillebrorsan o åker hem, så ser morgondagens planer ut (: Och jag gillar dom ! Blir prima ballerina !

Nu ska jag engagera mig lite mer i mina msn-konversationer och sen packa träningsväska och sen sova !

Natti natti !

// Glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0