Dygnsrytm, bankbetalning & bettans !

Det här med dygnsrytm är rätt intressant, lr så inte. För tillfället är min åt helvete rent ut sagt och jaa, jag har inte ork att svänga den heller. Jag tänkte att jag sku försöka lite lätt genom att gå o lägga mig en timme tidigare varje kväll, då jag ihelgen gick o la mig vid 5-6 så är jag iaf nu nere i vid 2-3 meen inte orkar jag stiga upp tidigare för det?

Idag vaknade jag första gången vid 11 av ett mess, andra gången vaknade jag vid 12 o sista sen vid 13. Jaa, jag somna om ! Och skulle inte mamma kommit o nojsat vid 13 hade jag säkert kunna sova länge till,... Jag känner redan nu att det kommer bli jobbigt på måndag när skolan börjar, tur att jag iaf börjar 9.50 o int 8 !

Idag var planen att jag skulle varit till banken o fått ett vettigt svar så att jag kan betala första delen av resan till jennifer meen efter lite sökande på internetbanken igen såå hittade jag vad jag sökte. För att då kunna betala till jeffe behöver jag få den exakta kursen o mamma sku ändå ringa banken så hon lova ringa meen guess what, hon FAILA. Hon fråga det jag redan visste, sucksucksuck,.. Att man alltid ska måsta göra allt själv för att få rätt svar.

Nåja, orkar inte fara till banken bara för det såå ska surfa runt o kolla vad bankerna säger o förhoppningsvis få någorlunda samma svar. Så det ska jag betala idag, hotellövernattningen på Arlanda o halva anmälningsavgiften. Sen är det "bara" resten kvar. Och jag längtar som tusan !

Så nu ska jag väl försöka städa lite istället, o höra med Ulrika om vi kan sova där när vi kommer hem från Egypten, då är allt nästan klappat o klart (: Bara boka rosella kvar då typ, haha men de är ingen panik :p

På tal om annat såå funderar jag om jag sku ha bord på Bettans snart, för att sälja bort kläder som är för små samt felköp o annat jag knappt använt :) Meen vet nån vad det kostar att ha bord där? Ska gå dit o höra när dom har lediga bord meen sku ju va bra om jag vet hyran, att jag inte sen ångrar mig där ^^ haha

Så såna kläder har jag börjat tvätta upp och dom ska vikas ner så jag vet var jag har dom o så ska jag uppskatta hur mycket jag kan få för det såå att jag inte går back på bettans, deet skulle inte va så kuul ^^ Sen så har jag tänkt sälja sminkbordet som bara står o skräpar, samt mitt stora notställ som jag inte heller använder. Men de grejjerna ska jag sälja på marknaden.ax bara jag orkar ta kort på dom :)

Jag har råd med resan men känner ändå att jag sku kunna sälja saker som jag ändå inte använder, det är ju aldrig dumt med lite extra cash :)

Speciellt eftersom jag nästa höst troligtvis måst hitta mig en egen lägenhet eftersom min bror påstår att han ska bo istan, vilket aldrig kommer funka meen han kan väl få försöka. Han lever fortfarande i "mamma gör allt" världen såå jaa, meen det kan ju bli en nyttig erfarenhet för honom ändå :p MEN nu skulle jag vilja tillbaks till Scheffersgränd, hoppas Rickard hittar en ny lägenhet snarast !

Nej, nu städa o packa undan Egypten kläder lr nått ;) haha

// Glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Matilda

vet inte exakt vad det kan kosta med bord på bettans.. men har för mig att det är runt 30-35 euro för en vecka..

2011-01-04 @ 15:31:47
URL: http://malvina.blogg.se/
Postat av: Hanna svarar:

Aha okeej, det låter möjligt.

2011-01-05 @ 00:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0