En ANNORLUNDA dag !

haha jaa hörrni, denna dagen ett liv, isånt fall har jag vart duktig ^^ Dagen började med att vi steg upp halv 10, jag och jennifer då alltså (: för att sätta oss i bilen o köra ut till världens ände, GETA där jennifer skulle spela i kyrkan under gudstjänsten. Ja, ni läste rätt, vi steg upp jättetidigt, åkte jättelångt föör att gå i kyrkan ! hoho jennifer spela jättefint iaf :)

Efter gudstjänsten var det kalas för församlingens jubilarer och då hängde vi på ;) Fick först lunch, lr frukost i vårt fall ^^ och sen spela jennifer o J-A ett par låtar och sen åt vi tårta och sen in mot stan igen :) Väl istan åkte vi på kalas ! Till Kalle Lund som firade jämnt, 70?! tror jag :) Men där blev vi inte länge, vi orkade inte med ett till kaffedrickande kalas med pensionärer ! 1/dag räcker ! ;)

Sen åkte vi till Jennifer, redde upp lite granna, diska lite ! (Y) och sen chilla vi med chips o dipp, ytterst ovanligt ^^ och såg på King Kong, som nog ihelhet var bra, förutom slutet,.. Efter filmen fick jag köra hem i snöyran, vilket gick bra tills jag skulle svänga upp på gården, det gick mindre bra ^^ meen kom iaf upp så långt att jag inte var på vägen :p

När jag kom in fick JAG direkt ta itu med att lägga Tilda, märkligt att INGEN anna i huset klarar av det,. jessus,. nåå hon var snäll o det gick relativt snabbt :) Så nu sover hon sött o jag, som en ordentlig barnvakt sitter i rummet brevid o "vaktar" aka sitter framför datorn o chillar järnet o snackar med finisar på msn & och lyssnar på Rybak ! och det tänker jag fortsätta med nu (:

God natt !

// Glassflickan ",

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0