Åsa 20 år !

Ja ikväll var det då dags att fira kusin Åsa. Goda bullar & kakor, närmasta släkten och så. Trevligtrevligt :) Med var även Åsas nya pojkvän så några nyfikna fick väl lite o fundera på. Ni vet, vems pojke är du då?! osv. Vet dock inte om stackarn utsattes för något sådant eller om han slapp undan då det hade kunnat skett innan vi kom. 

Efter kalaset pumpa jag min fotboll och volleyboll så nu ska jag försöka få med mig lite folk o spela beachvolley ! Maria var ju sugen, ska se när det kan bli av :p

Sen åkte jag direkt till stan, planen var att haka på Sanna & Jeffe ut meen jag är rätt trött så jag väljer o stanna hemma. För tankarna och funderingarnas skull så borde jag åkt ut men samtidigt behöver jag sova. Ska iaf prata med bästaste Sara imorrn om problematiken jag har, ska se vad en som är helt utomstående och som ej varit med de senaste dagarna har att säga. Så tills dess ska jag försöka o grubbla så lite som möjligt. Och efter det också. Trots att Jennifer , min partner in crime ska vara på kökar från imorrn till söndag. Men jag har iaf rätt fullspäckat schema i veckan: 

Måndag: Jobb 10-16, fottis 17.30 - 
Tisdag: Jobb 10-16, auktion 17- 
Onsdag: Jobb 10-16, middag & chill med måns , + ev sara & linus. Funderar på att dra ihop en spelkväll :) 

Sen är jag ledig tors-fre ! 

Imorrn har jag även rätt mycket att göra:

-Ev skjussa Jennifer till Rundbergs Trä
-Vika tvätten
-Tvätta, hänga upp tvätt
-Diska
-Dammsuga
-Plocka en massa grejjer på plats
-Leta fram beskattningsintyget & gå med studiestödsansökningarna till ams (jaa din är klar Sofi !)

Sen är det ifk-match som jag ska jobba på kl 17.30-20.30 :)

Så nog ska jag väl klara mig igenom detta också. Men det är inte så lätt när ALLA min tankar, verkligen ALLA går till en viss utvald person. Som jag dessutom inte ens får tag på så att jag kan prata med honom, för det är nog vad jag behöver. Prata, reda ut och se hur vi ska gå vidare. Det vore det bästa. 

Nu har jag precis unnat mig en minichipspåse, som jag hade kvar från USA: Sour cream & cheddar ! Skitgod och alldeles lagom liten :) Ska nu fixa mig färdig för sängen och sen kolla på lite HIMYM innan sängen kallar :)

Nattinatti ! 

// glassflickan ",

Kommentarer
Postat av: Sofi

Tack tack kära syster och sori för the nagging! Du ska få presenter. Actually är två redan i Åbo :p

2011-07-10 @ 03:36:21
Postat av: Hanna svarar:

Varsågod, jaaaa äntligen får jag slut på det ! haha :D presentER riktigt, jessus ! inte har jag väl fyllt år?! haha :p

2011-07-10 @ 11:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0