En dag med vänner !

Trots det mulna vädret, som mot kvällen dock övergick i solsken så har jag haft en bra dag :) 

Bara att jag steg upp tidigt gjorde att jag hann göra så mycket utan att jag behövde känna att hela dagen sprang iväg för mig. Skön känsla ! Jag hann både diska, plocka och vika undan lite kläder innan klockan ens slog 1 ! 

Vid 2 for jag och Jennifer ner på stan, var till AMS och lämna in blanketterna, -check ! Vidare till KappAhl och köpte söta sockor till Casper systers, -check ! Samt ett grattis kort på Lisco, -check ! :D 

Sen sprang vi på Susanne & sen hitta Sanna oss och vi blev och prata en lång stund innan vi fick Sanna med oss på jakt efter en present till Melle. Efter lite funderande började det med en tur till Alko och en vinflaska inhandlades till födelsedagstösen. Till mig själv råka en nyhetslinka ner, irländsk päroncider av märket Magners ! Måst ju prova ! haha :D Hittade även ett fruktvin som verka spännande, men spara det till en annan gång :) 

Därefter blev det lite reashopping, uups ! Hittade mig både ett linné och en huvtröja på Magique, båda på -30% så det blev helt okej priser ! ((: Och inget av plaggen var mörkblå, såå där ser du Sara ! Jag kan köpa annat ;) haha visar bilder en annan dag ! :D

Sen gick vi åter till KappAhl för Melle kläckte senare ur sig att hon behövde sockor, så för andra gången på samma dag handla jag sockor på KappAhl och av Linda båda gångerna. haha hon fick nog lite roligt ! ^^

Därefter inhandlade vi balsom som även önskades av the birthday kid och sen var vi nöjda och glada. Avslutade turen med en "nyttig" sen lunch/middag på Hesse. Billigt & snabbt ! Lämpade sen av Jennifer & for själv och handla :) 

Nån timme senare fick jag 2 oväntade samtal. Det ena av en rätt känd italienare och det andra av en kvinna som jag mejla häromdagen. Hon hade nämligen en bok till salu på marknaden.ax. Boken handlar om Idrottsskador och ingår till alla tränarutbildningar i Sverige sa hon också. Så ev får jag användning för den iskolan. Annars så är det ändå en sjukt intressant och nyttig bok att äga tror jag :) 

Ett sug efter kladdkaka fick mig senare att fara till S-market och handla och då hade jag även något nybakat att bjuda min kära, trogna, vän, kurator, psykolog Sara :D Hon har varit här ikväll & som vanligt gjort mig mycket klokare ! Hon är helt sjukt bra min Sara, förstår allt och har alltid kloka saker att säga. Nu vet jag precis hur jag ska gå vidare. Killen ska konfronteras och glömmas. Det är precis vad jag behöver. 

Nu tänker jag poppa popcorn (och INTE bränna dom) och se de 2 sista avsnitten av säsong 3 av HIMYM. Imorrn är det först jobb som gäller, sen middag i Sund och sen kalas hos Melle ! Håller mig dock nykter imorgon, även fast jag är lite sugen på att dra ut med brudarna. För bättre partybrudar får man leta länge efter ! Nåja, ska man jobba så ska man :) Inte mycket att göra åt. 

Trevlig helg !

// Hanna :)

Kommentarer
Postat av: Sofi

Najs att du hade en bra dag. min var en ganska vanlig officedag... Va har du nu för fuffens för dig på telefon när du inga berättar allt?!? O jup magners sägs vara en av de bästa cidrena, säger iaf mina ciderdrickande vänner. Men säg int att du köpte Doris? De e typ ett spurgo (translation alkis) vin!

2011-07-16 @ 00:48:15
Postat av: Hanna svarar:

Jaa det var skön omväxling ! haha vadå fuffens?! :o vet jag väl inte ^^



Ja vi drack ju Magners på Irland meen det var typ äppel?! Denna var iaf päron o en nyhet på alko :D

Och om du sku ha läst rätt så köpte jag ju INTE vinet. Dööh, men funderar på det ! Ingen aning, fruktvin och jag ska ha det ! Sen skiter jag i vad era alkisar dricker !

2011-07-17 @ 17:27:28
Postat av: Sofi

Naa naa :P

oki pa sa vis. det finns ett stalle i abo som har det pa kran och de e tydligen lyx :P men bra att alko ocksa ha hittat till det.

Jaja, so I might have jumped to conclusions.. oopsie! Men om det e Doris sa kop det int! De e int ens gott sager de som vet.

2011-07-18 @ 19:57:19
Postat av: Hanna svarar:

Jaa, verkar gott iaf ! Har inte provat än :)



haha jaajaa, får väl komma ihåg o kolla märket då :p

2011-07-18 @ 20:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0