Hungrig !

Iväntan på att mina makaroner ska koka så att jag ska kunna stuva dom och ugnskorven bli klar tänkte jag skriva lite för att inte dö av hunger. 

Dag 5/5 idag ! Såå himla skönt ! Jobbade mestadels med Anna & det funkar grymt bra ! Inga språkproblem lr annat där inte :) Dagen gick relativt fort också, skönt ! Både Anna & Kake hade bråttom iväg så jag stanna kvar och redde undan lite med Lovisa. Även fast nu hon inte slutade kändes det ändå taskigt att lämna henne själv med allt och jag har flera gånger måsta stressa iväg också såå jag kände att det var min tur att stanna :)

Efter jobbet for jag och fixa Rockoffpass och flyttanmälans blankett. Under dagen har jag även fixat tider för 2:a skedet. Teori 2 & 4 och köra 12 aug. Fint ! Då får jag det gjort innan jag flyttar :) Telefonen har faktiskt gått varm under dagen. Det började med imorse då jag än en gång fick ett finskt samtal, samma nummer ny dude ! Denna gången visste jag ju att det var på finska så hörde dirket va han sa. Matti hette han förresten ! ^^ Han ringde från DNA (telefonbolag) och ville berätta om lite erbjuden. Jag sa att jag inte prata finska (på finska) och han sa hej då! haha finnar alltså ! :) Sen har jag messat utav sjutton. Men så har jag fått massor fixat också så :)

Förresten så har jag en sjuhelvetes träningsvärk ! Men INTE ont i knät ! Har bara känt av det lite sådär, inget farligt ! Men hoppar ändå över fotbollen imorrn, för säkerthetskull. Ska leta fram lite övningar och köra ett styrkepass ikv ist. Och så jogga imorrn igen (y) men då ute i sundsskogarna vilket är betydligt skonsammare :)



Blev tvungen att ta en matpaus, magen skrek så högt att grannarna hörde ! Nu ska jag plocka undan, chilla en stund och sen dra till Nabben. Matchen börjar 19 och sen när det när slut så är det diska, städa och fixa presenter som gäller ! För imorgon ska jag träffa Casper & C:o och är det dåligt väder, som de lovat -.- så kommer dom hit :) Vilket är trevligt meen det innebär att jag måste städa ! För här ser det ut som om en mindre mina kastats ! håhå hoppas ändå på fint väder för då blir det stranden ! Och det skulle ju vara sweet ! Så håll tummarna nu ! 

Puss & kram

// Hanna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0